ALAIN CLARK

VR 18 APRIL

RICO & A.R.T.

ZA 19 APRIL

RICO & A.R.T.

Langverwachte release van Irie!

UB40

DO 01 MEI

UB40

De lijst met enorme wereldhits van deze band is eindeloos!

EVERLAST

ZO 04 MEI

ROBERT CRAY BAND

ZA 24 MEI

ROBERT CRAY BAND

Icoon, levende legende en blues(rock) gigant!

LIMP BIZKIT

WO 11 JUNI

LIMP BIZKIT

In originele bezetting!

Introductie

In februari 2014 heropende Hedon in een verbouwd pand  aan de Burgemeester Drijbersingel. Vernieuwbouwd, want het pand is nagenoeg van de grond af opgebouwd. Met twee spiksplinternieuwe zalen, diverse professionele oefenruimtes, een ruim backstage café maar ook een gelijkvloerse loading dock en moderne kleedkamers voor de artiesten als resultaat. De capaciteit van de grote zaal, die gegroeid is van 500 naar 850 bezoekers, stelt de organisatie in staat nog spraakmakendere namen naar Zwolle te halen, waar de kleine zaal met ruimte voor 200 bezoekers de nieuwe parels presenteert.

In 2013 mocht Hedon het IJzeren Podiumdier in ontvangst nemen voor Beste Poppodium van Nederland van 2012. In 2005 mocht Hedon de prijs ook al in ontvangst nemen.


Events
Bij Hedon kun je wekelijks terecht voor concerten van de meest uiteenlopende muziekgenres variërend van lompe Deathmetal via intieme Singer/Songwriter naar klappende hiphop of van vrolijke 'niets-aan-de-hand' jazz tot dampende electropop en alles wat daar tussen zit. Ook als liefhebber van Danceparties kom je in Hedon volop aan je trekken. Van dikke dubstep via brute breakcore en snoeiharde techno tot en met de meest chille housetracks, kijk eens rond in ons programma en je zult zien dat er altijd iets voor jou tussen zit.

Na afloop van een concert zijn het vaak de dj's die de stemming er goed inhouden. Afhankelijk van het programma eerder op de avond zullen zij er met een uitgekiende platenkeuze voor zorgen dat je ongegeneerd uit je dak kan gaan.  

Popfrontboulevard
Hedon en Popfront zijn al zolang het pand er staat buren. Begin 2011 werden de handtekeningen gezet onder de fusiepapieren om krachten te bundelen en de functionaliteiten van beide te verbreden en te verdiepen. Met haar oefenruimtes was Popfront een belangrijke spil voor Zwolle als muziekstad. Ook in het nieuwe pand blijft de naam Popfront daar aan gekoppeld en zijn de vernieuwde professionele oefenruimtes omgedoopt tot Popfrontboulevard.

Buro Ruis
Buro Ruis, voorheen Studentertainment, organiseert en ondersteunt wekelijks de meest uiteenlopende culturele activiteiten voor de Zwolse Student. Voorbeelden zijn concerten, comedy avonden, dancefeesten, lezingen, proeverijen, workshops en festivals. Daarnaast is Buro Ruis verantwoordelijk voor de organisatie van de Bruisweken, de Zwolse introductieweken.

Waar Studentertainment voornamelijk aanjager was van cultureel aanbod voor Hbo-studenten, komt Buro Ruis nu ook met een programma voor Mbo-studenten. Daarmee wordt Buro Ruis de spin in het web van activiteiten voor alle studenten in Zwolle.


Contact

HEDON
Burgemeester Drijbersingel 7
8021DA Zwolle
038 4527229 
info@hedon-zwolle.nl

KVK: 05058882
BTW (VAT): NL804636758B01

Kaartverkoop
tickets@hedon-zwolle.nl

Directeur
Anne Riemersma
directie@hedon-zwolle.nl

Manager bedrijfsvoering / verhuur
Remko van Kan
manager@hedon-zwolle.nl

Programmeur
Erik Delobel
programmeur@hedon-zwolle.nl

Danceprogrammeur
Paul van't Veer
danceprogrammeur@hedon-zwolle.nl

Administratie

Ankie Lorkeers
ankielorkeers@hedon-zwolle.nl

PR / Marketing
Aldwin Ensing
pr@hedon-zwolle.nl

PR medewerker
Andre Van Der Meulen
prmedewerker@hedon-zwolle.nl

Bedrijfsleider
Geoffrey Zehl
geoffreyzehl@hedon-zwolle.nl

Productievoorbereider
Jop Kuipers
production@hedon-zwolle.nl

Techniek (geluid)

Franc van Hoffen
geluid@hedon-zwolle.nl

Techniek (licht)
Martijn Deenen
licht@hedon-zwolle.nl

Horeca
Karin Westrup
horeca@hedon-zwolle.nl

Vrijwilligerscoördinator
Floris van Dulmen
vrijwilliger@hedon-zwolle.nl

Buro Ruis
Justin Daems
Justin@buroruis.nl

De Spiegel
Grolsch
In de Kringloop
Weet Waar Je Koopt
ZwolleUitgaan