KAYAK

VR 19 DECEMBER

KAYAK

Laatste kans om symfonische rockband Kayak te zien in de huidige, vertrouwde bezetting!

DARYLL-ANN

ZA 20 DECEMBER

DARYLL-ANN

Daryll-Ann stopt! Maar voor de wegen weer scheiden, wordt er nog één keer hard geknald in Zwolle.

DEEP

ZA 27 DECEMBER

DEEP

MB Electronics Labelnight met Marco Bailey, Secret Cinema, Dany Rodriquez en Roy El Kei!

WE ARE SEXY (OUD & NIEUW)

WO 31 DECEMBER

WE ARE SEXY (OUD & NIEUW)

Zonder jou kunnen wij niet doen wat we doen. Als je ons beiden samenvoegt en voor een spiegel zet kan je maar tot één conclusie komen…

HEDON ZWAAR NIEUWJAAR

ZA 03 JANUARI

HEDON ZWAAR NIEUWJAAR

Line-up: Onslaught / Mayan / Cirith Gorgor / Apophys / Distillator / Onheil

ELVIS FEVER!

ZA 10 JANUARI

ELVIS FEVER!

Op 8 januari zou Elvis 80 jaar zijn geworden en dat wordt zaterdag 10 januari exclusief gevierd in Hedon

BLAUDZUN

DO 15 JANUARI

BLAUDZUN

Promises Of No Man’s Land

SINGLEFEESTJE

ZA 24 JANUARI

SINGLEFEESTJE

"Dit is het Singlefeestje! Pak jouw single uit de bakken en geef hem af bij de DJ!"

ANDY BURROWS

ZO 25 JANUARI

ANDY BURROWS

Na Company met de hit Hometown is Burrows terug met nieuw album Fall Together Again

STEVEN WILSON

DO 23 APRIL

STEVEN WILSON

Hand Cannot Erase Tour 2015

Introductie

In februari 2014 heropende Hedon in een verbouwd pand  aan de Burgemeester Drijbersingel. Vernieuwbouwd, want het pand is nagenoeg van de grond af opgebouwd. Met twee spiksplinternieuwe zalen, diverse professionele oefenruimtes, een ruim backstage café maar ook een gelijkvloerse loading dock en moderne kleedkamers voor de artiesten als resultaat. De capaciteit van de grote zaal, die gegroeid is van 500 naar 850 bezoekers, stelt de organisatie in staat nog spraakmakendere namen naar Zwolle te halen, waar de kleine zaal met ruimte voor 200 bezoekers de nieuwe parels presenteert.

In 2013 mocht Hedon het IJzeren Podiumdier in ontvangst nemen voor Beste Poppodium van Nederland van 2012. In 2005 mocht Hedon de prijs ook al in ontvangst nemen.


Events
Bij Hedon kun je wekelijks terecht voor concerten van de meest uiteenlopende muziekgenres variërend van lompe Deathmetal via intieme Singer/Songwriter naar klappende hiphop of van vrolijke 'niets-aan-de-hand' jazz tot dampende electropop en alles wat daar tussen zit. Ook als liefhebber van Danceparties kom je in Hedon volop aan je trekken. Van dikke dubstep via brute breakcore en snoeiharde techno tot en met de meest chille housetracks, kijk eens rond in ons programma en je zult zien dat er altijd iets voor jou tussen zit.

Na afloop van een concert zijn het vaak de dj's die de stemming er goed inhouden. Afhankelijk van het programma eerder op de avond zullen zij er met een uitgekiende platenkeuze voor zorgen dat je ongegeneerd uit je dak kan gaan.  

Popfrontboulevard
Hedon en Popfront zijn al zolang het pand er staat buren. Begin 2011 werden de handtekeningen gezet onder de fusiepapieren om krachten te bundelen en de functionaliteiten van beide te verbreden en te verdiepen. Met haar oefenruimtes was Popfront een belangrijke spil voor Zwolle als muziekstad. Ook in het nieuwe pand blijft de naam Popfront daar aan gekoppeld en zijn de vernieuwde professionele oefenruimtes omgedoopt tot Popfrontboulevard.

Buro Ruis
Buro Ruis, voorheen Studentertainment, organiseert en ondersteunt wekelijks de meest uiteenlopende culturele activiteiten voor de Zwolse Student. Voorbeelden zijn concerten, comedy avonden, dancefeesten, lezingen, proeverijen, workshops en festivals. Daarnaast is Buro Ruis verantwoordelijk voor de organisatie van de Bruisweken, de Zwolse introductieweken.

Waar Studentertainment voornamelijk aanjager was van cultureel aanbod voor Hbo-studenten, komt Buro Ruis nu ook met een programma voor Mbo-studenten. Daarmee wordt Buro Ruis de spin in het web van activiteiten voor alle studenten in Zwolle.

Kunstbende
Kunstbende is een jongerenorganisatie voor talentontwikkeling en zoekt met een gevarieerd pakket aan projecten zoals de wedstrijd Kunstbende, Move Your Art en The Best of Kunstbende Tour aansluiting bij de leefwereld van duizenden jongeren. De kern van de organisatie - de landelijke wedstrijd - wordt in 2015 voor de 25ste keer georganiseerd. Veel artiesten komen voort uit de kweekvijver van Kunstbende. Bekende artiesten die hiervan deel uitmaken zijn onder andere: Trijntje Oosterhuis, Meysam Noori, Claudia de Breij, Krezip, Abdelkader Benali en Room Eleven.

Jongeren van 13 tot en met 18 jaar kunnen meedoen in de categorieën Muziek, DJ, Fashion, Theater & Performance, Film & Animatie, Dans, Taal en Expo. Ieder jaar wordt een thema voor de wedstrijd gekozen. Naast de wedstrijd biedt Kunstbende ook workshops aan en verzorgt zij coachingstrajecten voor jongeren. Kunstbende Overijssel heeft een regionale functie waardoor er nauw wordt samengewerkt met instellingen, scholen, kunstencentra, podia, etc.


Hedon (Stichting Stad & Cultuur) valt onder de Travers groep en beschikt over een Anbi status. Klik HIER voor meer informatie hierover.

Contact

HEDON
Burgemeester Drijbersingel 7
8021DA Zwolle
038 4527229 
info@hedon-zwolle.nl

KVK: 05058882
BTW (VAT): NL804636758B01

Kaartverkoop
tickets@hedon-zwolle.nl

Directeur
Anne Riemersma
directie@hedon-zwolle.nl

Manager bedrijfsvoering / verhuur
Remko van Kan
manager@hedon-zwolle.nl

Programmeur
Erik Delobel
programmeur@hedon-zwolle.nl

Danceprogrammeur
Paul van't Veer
danceprogrammeur@hedon-zwolle.nl

Oefenruimtes
Bert Bruines
oefenruimtes@hedon-zwolle.nl

Administratie
Ankie Lorkeers
ankielorkeers@hedon-zwolle.nl

PR / Marketing
Aldwin Ensing
pr@hedon-zwolle.nl

PR medewerker
Andre Van Der Meulen
prmedewerker@hedon-zwolle.nl

Bedrijfsleider
Geoffrey Zehl
geoffreyzehl@hedon-zwolle.nl

Productievoorbereider
Jop Kuipers
production@hedon-zwolle.nl

Techniek (geluid)

Franc van Hoffen
geluid@hedon-zwolle.nl

Techniek (licht)
Martijn Deenen
licht@hedon-zwolle.nl

Horeca
Karin Westrup
horeca@hedon-zwolle.nl

Vrijwilligerscoördinator
Floris van Dulmen
vrijwilliger@hedon-zwolle.nl

Buro Ruis
Justin Daems
Justin@buroruis.nl

Projecten / Educatie / Kunstbende Overijssel
Jessie van den Bosch
projecten@hedon-zwolle.nl 

 

De Spiegel
Grolsch
In de Kringloop
Weet Waar Je Koopt
ZwolleUitgaan
Rabobank