DEEP

ZA 01 NOVEMBER

DEEP

Techno-event van het jaar met o.a. The Advent en Sterac aka Steve Rachmad!

LORRAINVILLE

ZO 02 NOVEMBER

LORRAINVILLE

Het bijzondere muziekproject is terug en komt met tweede album Desire the Reckless

JACQUELINE GOVAERT

DO 06 NOVEMBER

JACQUELINE GOVAERT

Voormalig zangeres van Krezip heeft haar sporen solo ook al lang verdiend. Support: Stef Classens

DI-RECT

VR 07 NOVEMBER

DI-RECT

Daydreams in a Blackout

SHARON JONES

ZA 08 NOVEMBER

SHARON JONES

Na North Sea Jazz komt de zangeres met The Dap Kings naar Zwolle

SINGLEFEESTJE

ZA 08 NOVEMBER

SINGLEFEESTJE

Jawel, Singlefeestje is terug! Pak je CD-single uit de rekken en geef hem aan de DJ.

WAYLON

DO 13 NOVEMBER

WAYLON

Waylon is terug en staat binnenkort met zijn nieuwe werk Heaven After Midnight in Hedon!

GERS PARDOEL

VR 21 NOVEMBER

GERS PARDOEL

De Toekomst Is Van Ons-tour

WILL AND THE PEOPLE

ZA 06 DECEMBER

WILL AND THE PEOPLE

Vorige keer speelden ze Hedon compleet plat, nu komen de mannen met een nieuwe plaat!

BLAUDZUN

DO 15 JANUARI

BLAUDZUN

Promises Of No Man’s Land

Introductie

In februari 2014 heropende Hedon in een verbouwd pand  aan de Burgemeester Drijbersingel. Vernieuwbouwd, want het pand is nagenoeg van de grond af opgebouwd. Met twee spiksplinternieuwe zalen, diverse professionele oefenruimtes, een ruim backstage café maar ook een gelijkvloerse loading dock en moderne kleedkamers voor de artiesten als resultaat. De capaciteit van de grote zaal, die gegroeid is van 500 naar 850 bezoekers, stelt de organisatie in staat nog spraakmakendere namen naar Zwolle te halen, waar de kleine zaal met ruimte voor 200 bezoekers de nieuwe parels presenteert.

In 2013 mocht Hedon het IJzeren Podiumdier in ontvangst nemen voor Beste Poppodium van Nederland van 2012. In 2005 mocht Hedon de prijs ook al in ontvangst nemen.


Events
Bij Hedon kun je wekelijks terecht voor concerten van de meest uiteenlopende muziekgenres variërend van lompe Deathmetal via intieme Singer/Songwriter naar klappende hiphop of van vrolijke 'niets-aan-de-hand' jazz tot dampende electropop en alles wat daar tussen zit. Ook als liefhebber van Danceparties kom je in Hedon volop aan je trekken. Van dikke dubstep via brute breakcore en snoeiharde techno tot en met de meest chille housetracks, kijk eens rond in ons programma en je zult zien dat er altijd iets voor jou tussen zit.

Na afloop van een concert zijn het vaak de dj's die de stemming er goed inhouden. Afhankelijk van het programma eerder op de avond zullen zij er met een uitgekiende platenkeuze voor zorgen dat je ongegeneerd uit je dak kan gaan.  

Popfrontboulevard
Hedon en Popfront zijn al zolang het pand er staat buren. Begin 2011 werden de handtekeningen gezet onder de fusiepapieren om krachten te bundelen en de functionaliteiten van beide te verbreden en te verdiepen. Met haar oefenruimtes was Popfront een belangrijke spil voor Zwolle als muziekstad. Ook in het nieuwe pand blijft de naam Popfront daar aan gekoppeld en zijn de vernieuwde professionele oefenruimtes omgedoopt tot Popfrontboulevard.

Buro Ruis
Buro Ruis, voorheen Studentertainment, organiseert en ondersteunt wekelijks de meest uiteenlopende culturele activiteiten voor de Zwolse Student. Voorbeelden zijn concerten, comedy avonden, dancefeesten, lezingen, proeverijen, workshops en festivals. Daarnaast is Buro Ruis verantwoordelijk voor de organisatie van de Bruisweken, de Zwolse introductieweken.

Waar Studentertainment voornamelijk aanjager was van cultureel aanbod voor Hbo-studenten, komt Buro Ruis nu ook met een programma voor Mbo-studenten. Daarmee wordt Buro Ruis de spin in het web van activiteiten voor alle studenten in Zwolle.

Kunstbende
Kunstbende is een jongerenorganisatie voor talentontwikkeling en zoekt met een gevarieerd pakket aan projecten zoals de wedstrijd Kunstbende, Move Your Art en The Best of Kunstbende Tour aansluiting bij de leefwereld van duizenden jongeren. De kern van de organisatie - de landelijke wedstrijd - wordt in 2015 voor de 25ste keer georganiseerd. Veel artiesten komen voort uit de kweekvijver van Kunstbende. Bekende artiesten die hiervan deel uitmaken zijn onder andere: Trijntje Oosterhuis, Meysam Noori, Claudia de Breij, Krezip, Abdelkader Benali en Room Eleven.

Jongeren van 13 tot en met 18 jaar kunnen meedoen in de categorieën Muziek, DJ, Fashion, Theater & Performance, Film & Animatie, Dans, Taal en Expo. Ieder jaar wordt een thema voor de wedstrijd gekozen. Naast de wedstrijd biedt Kunstbende ook workshops aan en verzorgt zij coachingstrajecten voor jongeren. Kunstbende Overijssel heeft een regionale functie waardoor er nauw wordt samengewerkt met instellingen, scholen, kunstencentra, podia, etc.


Hedon (Stichting Stad & Cultuur) valt onder de Travers groep en beschikt over een Anbi status. Klik HIER voor meer informatie hierover.

Contact

HEDON
Burgemeester Drijbersingel 7
8021DA Zwolle
038 4527229 
info@hedon-zwolle.nl

KVK: 05058882
BTW (VAT): NL804636758B01

Kaartverkoop
tickets@hedon-zwolle.nl

Directeur
Anne Riemersma
directie@hedon-zwolle.nl

Manager bedrijfsvoering / verhuur
Remko van Kan
manager@hedon-zwolle.nl

Programmeur
Erik Delobel
programmeur@hedon-zwolle.nl

Danceprogrammeur
Paul van't Veer
danceprogrammeur@hedon-zwolle.nl

Administratie

Ankie Lorkeers
ankielorkeers@hedon-zwolle.nl

PR / Marketing
Aldwin Ensing
pr@hedon-zwolle.nl

PR medewerker
Andre Van Der Meulen
prmedewerker@hedon-zwolle.nl

Bedrijfsleider
Geoffrey Zehl
geoffreyzehl@hedon-zwolle.nl

Productievoorbereider
Jop Kuipers
production@hedon-zwolle.nl

Techniek (geluid)

Franc van Hoffen
geluid@hedon-zwolle.nl

Techniek (licht)
Martijn Deenen
licht@hedon-zwolle.nl

Horeca
Karin Westrup
horeca@hedon-zwolle.nl

Vrijwilligerscoördinator
Floris van Dulmen
vrijwilliger@hedon-zwolle.nl

Buro Ruis
Justin Daems
Justin@buroruis.nl

Projecten / Educatie / Kunstbende Overijssel
Jessie van den Bosch
projecten@hedon-zwolle.nl 

 

De Spiegel
Grolsch
In de Kringloop
Weet Waar Je Koopt
ZwolleUitgaan
Rabobank