RICO & A.R.T.

ZA 19 APRIL

RICO & A.R.T.

Langverwachte release van Irie!

UB40

DO 01 MEI

UB40

De lijst met enorme wereldhits van deze band is eindeloos!

EVERLAST

ZO 04 MEI

ROBERT CRAY BAND

ZA 24 MEI

ROBERT CRAY BAND

Icoon, levende legende en blues(rock) gigant!

LIMP BIZKIT

WO 11 JUNI

LIMP BIZKIT

In originele bezetting!

Uw evenement in Hedon?


Begin februari opent Hedon haar deuren na een grondige vernieuwbouwing. Tegen die tijd heeft het pand een dusdanige metamorfose ondergaan waardoor tal van mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest, (product)presentatie, vergadering, seminar, congres, etc, etc. ontstaat.

Door de diversiteit van de zalen en ruimtes is heel veel mogelijk. De grote zaal heeft een capaciteit voor 850 personen, de kleine zaal 200, er is een intiem backstagecafé, vergaderruimtes etc. 

Daarnaast kunt u gebruik maken van onze kennis en ervaring voor de organisatie van uw evenement in Hedon. Dit kan voor bedrijfsevenementen, maar ook voor particulieren. Heeft u interesse of wilt u alleen meer informatie? Stuur dan even een mailtje naar verhuur@hedon-zwolle.nl. We helpen u graag verder.

 


  

Gaat u een congres organiseren en heeft u behoefte aan ondersteuning bij de organisatie hiervan? Of kunt u hulp gebruiken bij het vinden van een passende locatie? Congresbureau Regio Zwolle kan u daarbij helpen! Geheel kosteloos adviseren, informeren en reserveren wij voor u. Ook kan Congresstad Zwolle haar partners inschakelen voor het regelen van vervoer, catering, beveiliging en verdere organisatie van een bijeenkomst. Neem snel een kijkje op www.congresstadzwolle.nl.

Contact Verhuur

De Spiegel
Grolsch
In de Kringloop
Weet Waar Je Koopt
ZwolleUitgaan