BO SARIS

VR 30 JANUARI

BO SARIS

Sterke soulvolle zang, verleidelijke melodieën en catchy hooks.

NEW COOL COLLECTIVE

ZA 31 JANUARI

I LOVE HEDON

VR 06 FEBRUARI

I LOVE HEDON

Exact een jaar geleden mochten we de deuren van het nieuwe Hedon openen en dat gaan we vieren met vrienden, liefhebbers en echte fans!

DEEP PRESENTS REALTIME

ZA 07 FEBRUARI

DEEP PRESENTS REALTIME

Het techno-event van Zwolle is terug; beide zalen gaan open voor o.a. Sasha Carassi en Gaetano Parisio!

HENNY VRIENTEN

VR 13 FEBRUARI

ROOSBEEF

VR 20 FEBRUARI

ROOSBEEF

De band rondom Roos Rebergen komt begin dit jaar met het nieuwe album KALF

RACOON

VR 20 MAART

RACOON

'All In Good Time Tour'

SABOTAGE

ZA 21 MAART

SABOTAGE

Fight for your right to party!

SINGLEFEESTJE

ZA 28 MAART

SINGLEFEESTJE

Pak jouw single uit de bakken en geef hem af bij de DJ!

THE GENTLE STORM

VR 03 APRIL

THE GENTLE STORM

Het nieuwe project van Anneke van Giersbergen!

NICK MULVEY

ZA 04 APRIL

NICK MULVEY

Debuutalbum First Mind werd ongelooflijk goed ontvangen met als kers op de taart een nominatie voor een Mercury Prize.

STEVEN WILSON

DO 23 APRIL

STEVEN WILSON

Hand Cannot Erase Tour 2015

UNIVERSITY OF DANCE XL 10th EDITION o.a. BILLY THE KIT / THE FLEXICAN

Let op, dit event heeft reeds plaatsgevonden!
met CONDANCE / STRIJDER SYSTEEM / BILLY THE KIT & VI / THE FLEXICAN & VI / TALENT DJ / TIMO-T / MARK LAROCCA / LASTPAQ

De tiende editie van University of Dance vindt plaats tijdens de Bruisweken. Tien keer is een jubileum en dus pakken we extra groot uit met een XL editie met namen van formaat. Dat het een XL is blijkt uit dit prachtige rijtje op maar liefst twee area's. In de 'Main Area' in Hedon staan de headliners Billy The Kit, The Flexican, Strijder Systeem (met Sjaak van Krokobil), Condance en MC V.I. als host van de nacht. In de 'Defected Area' in Popfront staan de heren Timo-T, Mark LaRocca, Lastpaq en Casper Grey.

Electric Area:  ( Hedon )  
Condance / Strijder Systeem
Billy The Kit & VI / Flexican & VI

Defected area  ( Popfrontcafé)  
Timo-T / Mark LaRocca / Lastpaq / Casper Grey 

Billy The Kit
Billy The Kit is een entertainer pur sang, een DJ globetrotter en verantwoordelijk voor de hitlijst kraker 'Higher'. De DJ uit Den Haag ziet zijn woonplaats maar weinig door zijn internationale boekingen, want Billy zijn agenda brengt hem in Bulgarije, Hongarije, Italie, Spanje, Griekenland etc. Billy the Kit draait al jaren mee in de DJ top en zijn succes zit hem in zijn excentrieke manier van draaien waar alles uit de kast wordt getrokken om het publiek te entertainen, dat zal 9 september in Hedon Zwolle niet anders zijn!The Flexican
Nationaal geliefd om zijn draaitechnieken en door Chuckie benoemt als beste Eclectische DJ, The Flexican heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een headliner in zijn eigen muzikale segment. The Flexican staat er om bekend alle muzikale genres (van Hiphop tot House) te kunnen verbinden tot een dansbare sound, waarop je niet kan stil staan. Zijn mix kwaliteiten zijn uniek, waardoor succes slechts een kwestie van tijd was. The Flexican is tevens een getalenteerde producer, dat liet hij o.a. zien met zijn versie van Bumaye van Thyphoon.Sjaak (Strijder Systeem)

Sjaak is een echte club strijder, met hits als Stuk, Licht van de Lazer (beide PartySquad) en natuurlijk t meest recente wapenfeit Krokobil (Yellow Claw/Polska) heeft hij bewezen menig venue op haar grondvesten te doen trillen. Strijder Systeem is de club vertaling van deze bangers, met Sjaak als host wordt er DJ set neergezet met een randje straat. Het beste van de rapper wordt gecombineerd met een aanstekelijk dansvloer verwoestende mix. Verwacht hiphop, dubstep, een beetje trap, moombathon, electro, maar ook House misstaat niet binnen het Strijder Systeem. Strijders en tijgers verenig jullie, Sjaak groet je op 8 september met zijn Strijder Systeem.

MC V.I. zal de avond hosten en de heren Wonderboys zullen de zaal voorzien van Visuals.

Condance
Condance is het nieuwste eclectische dancecollectief van Zwolle en omstreken. 1 mc 2 dj's 1 gedachte en dat is feest bouwen. De mannen van Condance zullen je warm welkom heten met hun grote verscheidenheid aan muziekstijlen. Van Hiphop tot House en van R&B tot Moombahton en alles wat hier tussen zit.

The Defected Area

Deze area wordt gedomineerd door onze Zwolse resident dj's. Timo-T, Casper Grey, Lastpaq en Mark Larocca zullen je voorzien van de lekkerste house platen van het moment. Casper Grey is bekend van onder andere Sunscape Radio op Deep.fm.  Mark LaRocca is niet in een hokje te plaatsen. Met een mix van verschillende stijlen zoals Tech house en Deep House is zijn stijl lastig te omschrijven. Lastpaq brengt je tot een muzikaal hoogtepunt met zijn mix van House, Progressive House en Tech House. Timo-T laat zich met zijn sound inspireren door zowel de Nederlandse als de Zweedse top dj's. Timo-T omschrijft zijn eigen stijl als een Funky "stabby" sound.

University of Dance is een initiatief van Hedon & Buro Ruis ,waarbij Dirk Deluxe het concept levert.

University Of Dance

Meer concerten

Ook in het programma:  

zaterdag 07 februari:

DEEP presents REALTIME

Meer info

Bekijk meer

Net Bevestigd

Reacties op dit concert

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Schrijf een reactie

Schrijf een reactie

Naam
 
E-mail
 
Reactie
 
Reageer

Nu op twitter

De Spiegel
Grolsch
In de Kringloop
Weet Waar Je Koopt
ZwolleUitgaan
Rabobank