THE STRANGLERS

DO 17 APRIL

ALAIN CLARK

VR 18 APRIL

RICO & A.R.T.

ZA 19 APRIL

RICO & A.R.T.

Langverwachte release van Irie!

UB40

DO 01 MEI

UB40

De lijst met enorme wereldhits van deze band is eindeloos!

EVERLAST

ZO 04 MEI

ROBERT CRAY BAND

ZA 24 MEI

ROBERT CRAY BAND

Icoon, levende legende en blues(rock) gigant!

LIMP BIZKIT

WO 11 JUNI

LIMP BIZKIT

In originele bezetting!

MAGNETRON MUSIC REVUE ft. DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG

Let op, dit event heeft reeds plaatsgevonden!

 ***Staring*** De Jeugd Van Tegenwoordig - Seymour Bits - Aka The Junkies - Le Le - Gifted - Fatima Yamaha - Rimer London - Staygold -Coevorduh

Het toonaangevende label Magnetron Music gaat op tour, met een heuse ‘greatest hits revue’. Een anderhalf uur durend, zeer dansbaar, live spektakel waarbij de grootste hits van dit label voorbij komen.

In mei 2005 brengt Magnetron Music haar eerste single uit ; Watskeburt?! van De Jeugd Van Tegenwoordig. Het is het begin van een lange rij nationale en internationale successen. Een groot deel van die succesvolle tracks zullen tijdens de Magnetron Music Revue live on stage gebracht worden.

Uiteraard met De Jeugd Van Tegenwoordig, maar ook met clubhits als Tuinslangboogie van Frank Hebly of  ‘Love Dagger (feat Cata.Pirata)’ van Rimer London. Die laatste zit ook in Le Le, en nummers als ‘Neen‘ en   ‘Breakfast‘ zullen zeker niet ontbreken, uiteraard live geïllustreerd door Parra.

De grenzen van de electro-funk sound die zo typerend is voor Magnetron, worden steeds verder opgerekt en zorgen in 2008 voor de allereerste minimal house hit in Nederland en België. ‘Konijntje’ van aka The Junkies is een enorm succes en zal speciaal voor de Revue nog een paar keer live te horen zijn.

Maar ook de gabber-punk van Coevorduh, het project van Vjèze Fur en Baby Bosma van Aux Raus, en de Booty-electro van Seymour Bits komen voorbij. Gedurende de live show, zullen er ook verschillende exclusieve videos vertoond worden. Video’s van aankomende releases of juist obscure tracks.

Magnetron Music Revue

Meer concerten

Ook in het programma:  

maandag 05 mei:

BEVRIJDINGSFESTIVAL OVERIJSSEL

Meer info

Bekijk meer

Net Bevestigd

EEUWIGHEID met DE SLUWE VOS

Zaterdag 14 juni Meer info

DOCU: THE FRAMES - IN THE DEEP SHADE

Woensdag 21 mei Meer info

Reacties op dit concert

Willem schrijft:

Anderhalf uur maar?! Ik dacht dat ik een leuk nachtje electro in de pocket had! :( (14-11)

Baerdemaecker schrijft:

Hoi xx, Bij dezen bied ik mijzelf aan als begeleidende volwassene voor jou en je vriendin. Ik ben met een genoeglijk gezelschap en we zullen hoffelijk en beschermend zijn. (13-11)

Hedon schrijft:

Hallo, We hanteren standaard een minimale leeftijd van 16+. Onder begeleiding van een volwassene (18+) geldt deze leeftijdsgrens echter niet. (07-11)

xx schrijft:

kun je hier ook heen met een vriendin als je 15 bent? x (06-11)
Schrijf een reactie

Schrijf een reactie

Naam
 
E-mail
 
Reactie
 
Reageer

Nu op twitter

De Spiegel
Grolsch
In de Kringloop
Weet Waar Je Koopt
ZwolleUitgaan