Hedon Productiehuis

Welkom bij het Hedon Productiehuis! Wij zijn een eigen innovatief productiehuis onder de vleugels van poppodium Hedon in Zwolle en richten ons op het ontwikkelen van nieuw cultureel programma, talentontwikkeling en het creëren van verrassende producties. Hedon wil hiermee een bijdrage leveren waarmee ook in de toekomst een mooi divers kwalitatief programma-aanbod op de Nederlandse podia te zien is.

Voor het Hedon Productiehuis zijn professionele artiesten aangetrokken die o.a. talenten kunnen ondersteunen in hun groei naar een hoger niveau. Ook faciliteert Hedon een ‘artist community’ middels een ontmoetingsruimte met oefenruimtes en een werkruimte die speciaal is toegerust voor schrijf- en opnamesessies. De drijvende krachten achter het productiehuis zijn professionele muzikanten die op de grote podia van het land hebben gestaan en die een band hebben met de regio. De ‘Artists in Residence’ die voor een aantal uren per week zijn aangesteld zijn Rico (o.a. Opgezwolle), Esther Groenenberg, Seb Dokman (Paceshifters) en Judith van der Klip (violiste). Ook Typhoon staat achter het initiatief en heeft zijn medewerking toegezegd.

The Last Waltz: 40 Years Afters

Foto: Steven van Olphen

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...