Ruud Fieten

Enkele jaren geleden is Hedon gestart met het toekennen van de Hedon Beurs. Middels de beurs proberen we talentvolle acts net dat extra steuntje in de rug te geven om door te kunnen groeien naar de landelijke (sub)top. De geselecteerde bands worden tijdens het beurstraject intensief begeleid door o.a. de Artists in Resident. Middels de Hedon Beurs wil Hedon bereiken dat het muziekklimaat in de regio gezond blijft. Na succesvolle resultaten is besloten het programma uit te breiden en wordt nu aan een groter aantal bands een beurs toegekend. 

Ruud Fieten maakt  filosofische folk, doordachte en  ambachtelijke liedjes  doorspekt met ironie en vaak met een kritische blik op de maatschappij.  Nieuw werk ontstond recent  tijdens een leven veranderende  reis door Myanmar  die hem zowel muzikaal en als persoon veel nieuw inzichten gaf. Aan zijn nieuwe EP Mad Dogs in The Sun  werkten o.a. Dave von Raven  (The Kik) en producer  Fabian Tormin (o.a. Kurt Vile & Sivert Høyem) deze vakmensen  wisten  de veelzijdigheid van deze unieke artiest volledig te vangen.

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...