Privacy Statement

Bij Hedon (Stichting Stad & Cultuur) hechten we erg veel waarde aan de privacy van onze bezoekers. Hoewel we de opgave van persoonlijk gegevens tot een minimum beperken, is het verzamelen van deze gegevens voor ons van belang om een optimale dienstverlening te bieden wanneer je Hedon bezoekt voor een concert of om gebruik te maken van een oefenruimte. Indien je liever geen gegevens achterlaat bij het kopen van tickets dan bieden we je de mogelijkheid om deze te kopen bij Plato in Zwolle (Klokkensteeg 14).  

 

Specifiek gebruiken we je gegevens om: 

  • je ticket(s) te personaliseren, dit helpt ons als je bijvoorbeeld je tickets kwijt bent;
  • je felbegeerde kaartjes veilig in je mailbox te bezorgen;
  • jouw betaling voor tickets (middels betaalplatform Buckraoo) te verwerken en de betaling te koppelen aan jouw kaartjes;
  • jouw betaling voor een oefenruimte te verwerken (middels betaalplatform Sisow);
  • een betaling aan je te kunnen doen als je geld van ons terug krijgt;
  • je maandelijks op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen binnen Hedon of nieuwe bevestigingen;
  • je op de hoogte te kunnen houden van huishoudelijke mededelingen;
  • een goede inschatting te kunnen maken van onze publieksspreiding.

 

Je kan er zeker van zijn dat Hedon de maatregelen genomen heeft die nodig zijn om je gegevens zo optimaal mogelijk te beschermen. Als je gebruik maakt van onze dienstverlening ga je ermee akkoord dat je gegevens worden verzameld, gebruikt en gedeeld in overeenstemming met deze privacy statement. 


De volgende websites behoren tot Hedon:

www.hedon-zwolle.nl
www.buroruis.nl
www.hedonmusicclub.nl
www.hedonproductiehuis.nl 


Hoe komt Hedon aan mijn gegevens?

We verzamelen informatie van jou op de volgende manieren:

  • Via de website worden de volgende gegevens gevraagd bij het aanmaken van een persoonlijk account of het reserveren van een oefenruimte:
    • Voor- en achternaam
    • Woonplaats (optioneel)
    • Emailadres
    • Betaalgegevens
  • Automatisch als je onze website bezoekt (cookies en IP-gegevens)
  • Via camerabeelden als je Hedon bezoekt

 

Welke gegevens verzamelt Hedon waardoor ik kan worden geïdentificeerd?

Door de gegevens die we verzamelen (persoonlijke gegevens genoemd) en door camerabeelden tijdens je bezoek aan Hedon kan je worden geïdentificeerd. Persoonlijke gegevens zijn bijvoorbeeld je naam of e-mailadres. Je persoonlijke gegevens verzamelen we alleen als je deze aan ons verstrekt, camerabeelden worden altijd gemaakt. Zonder deze gegevens is het niet mogelijk om online tickets te kopen, oefenruimtes te reserveren of om jou en je eigendommen te beschermen.

Hedon heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar tenzij we toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via privacy@hedon-zwolle.nl, dan zullen wij deze informatie verwijderen. 

 

Welke gegevens verzamelt Hedon waardoor ik niet kan worden geïdentificeerd?

We verzamelen ook gegevens waardoor je niet kunt worden geïdentificeerd (niet-persoonlijke gegevens genoemd). Dit zijn geanonimiseerde gegevens om een analyse te maken, trends te ontdekken of worden opgenomen in een rapportage aan bijvoorbeeld de gemeente.

Hedon gebruikt bijvoorbeeld op de website en webwinkel technische, analytische en marketing cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren, omdat we weten op welke knoppen geklikt wordt en welke pagina’s het best gelezen worden. Marketing cookies gebruiken wij bij onze webwinkel. Aan de hand van deze informatie kunnen wij bijhouden welke advertenties je gezien hebt en kunnen we advertenties beter op je afstemmen. Hierdoor kunnen we voorkomen dat je steeds dezelfde advertentie krijgt te zien. Liever een advertentie van je favoriete band dan van een muziekstroming waar je niets mee hebt, nietwaar?

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Let op: het weigeren van cookies betekent niet dat je geen advertenties meer te zien zult krijgen. De advertenties zijn dan alleen niet meer aangepast aan jouw voorkeuren en interesses.

 

Met wie deelt Hedon mijn persoonsgegevens?

We verstrekken op basis van een overeenkomst jouw persoonsgegevens ter verwerking aan de volgende partijen:

  • Buckaroo, een online betaalplatform
  • Sisow, een online betaalplatform
  • Cramgo BV (Activetickets)
  • Linda (urenregistratie vrijwilligers)

Persoonlijke gegevens worden niet gedeeld als je gebruik maakt van een link op onze website naar andere aanbieders en contenthouders. Het is ook goed, dat je weet dat Hedon geen invloed heeft op deze websites en dat dit privacy statement niet van toepassing is op deze pagina’s.

 

Welke rechten heb ik met betrekking tot mijn gegevens?

Je hebt het recht om ons te vragen naar de persoonlijke gegevens die we van je verwerken, het doel en de aard van de verwerking en informatie over met wie we deze gegevens delen.

Je hebt het recht om ons op elk moment te vragen je persoonlijke gegevens bij te werken, te corrigeren of te verwijderen. De eenvoudigste manier is door in te loggen op hedon-zwolle.nl. Je kan ook een mail sturen naar privacy@hedon-zwolle.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, de strook met nummers onderaan het paspoort, paspoortnummer en burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Wij zullen zo snel mogelijk, binnen een redelijke termijn, op jouw verzoek reageren.

Tenzij je ons vraagt je gegevens te verwijderen bewaren wij je

  • persoonlijke gegevens tot twee jaar nadat je account voor het laatst actief is geweest;
  • cookies tot 26 maanden nadat je voor het laatst actief bent geweest op onze website;
  • camerabeelden tot maximaal 4 weken nadat je Hedon bezocht hebt.

Afmelden voor de nieuwsbrief kan onderaan de nieuwsbrief zelf of door nieuwsbrief uit te vinken bij je persoonlijke account op hedon-zwolle.nl.

 

Welke wijzigingen hebben wij onlangs aangebracht?

Hedon past haar privacystatement van tijd tot tijd aan om deze up-to-date te houden. Op de website is steeds de meest recente versie opgenomen. Bij belangrijke wijzigingen zal Hedon er alles aan doen je per e-mail en via de website te informeren.

 

Links naar andere websites

Op de website van Hedon zijn links naar andere aanbieders en contenthouders opgenomen. Dit zijn websites waar Hedon geen invloed op heeft en daarom is deze privacy statement dan ook niet van toepassing op deze pagina’s. Bezoek voor het privacy beleid van deze derden de desbetreffende websites. Hedon is niet verantwoordelijk voor het privacy beleid van de websites van die andere partijen, welke sterk kunnen afwijken van het Privacy Statement van Hedon.

 

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Als je vragen hebt over de privacy statement stuur dan een e-mail naar privacy@hedon-zwolle.nl. U kunt per post en telefonisch contact met ons opnemen op dit adres:

Hedon (Stg Stad & Cultuur)
Burg. Drijbersingel 7
8021 DA Zwolle
(038) 452 72 29

Natuurlijk helpen wij je ook graag verder als je een klacht hebt over de verwerking van je persoonsgegevens. Deze kan je bespreekbaar maken bij een medewerker en/of manager van Hedon op bovenstaande contactgegevens. Op grond van de AVG heb je bovendien het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerkingen van je persoonsgegevens. Zie hiervoor www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

 

 



Dit Privacy Statement is voor het laatst geüpdate op: 15 aug 2018

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...