Kaartverkoop

Tickets zijn verkrijgbaar via onze website, bij Plato Zwolle en indien beschikbaar aan de kassa van Hedon op de avond van het event. Koop geen kaarten via andere kanalen tenzij nadrukkelijk op onze website aangegeven, dan weet je zeker dat je kaarten echt zijn en je niet teveel betaald.

TICKETS BESTELLEN, ZO WERKT HET:   

  • Zoek in het programma het event (concert, party, etc.) waar je kaarten voor wilt bestellen
  • Klik op de BESTEL knop. 
  • Log in met je Hedon account of met je eigen Facebook of Googleaccount.

    Wil je niet inloggen via Facebook of Google dan kan je eenvoudig eenmalig een Hedon account aanmaken door op "account aanmaken" te klikken en de stappen te volgen. (nb. Je persoonsgegevens worden enkel en alleen gebruikt in ons eigen klantenbestand. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. Wij kunnen (en willen) je Facebook gegevens niet gebruiken om content te plaatsen)
  • Geef aan hoeveel kaartjes je wilt bestellen. Wil je voor nog een event kaarten kopen? Klik op "verder winkelen". Zo niet, klik dan op "bestellen".
  • Geef aan of je wilt betalen met iDeal (online betalen via uw eigen bank) of met creditcard (VISA of Mastercard). Als je een Podium Cadeaukaart of Hedon Cadeaukaart van iemand hebt gekregen kan je daar ook mee betalen.    
  • Zodra je betaling rond is ontvang je je tickets per email. Let er even goed op dat deze mail niet in je map ongewenste mail terecht is gekomen. In de bijlage vind je een PDF bestand. Je ontvangt één PDF bestand voor je complete bestelling. Dus als je bijvoorbeeld drie kaarten voor een concert hebt besteld, dan ontvang je één PDF met daarin drie tickets (lees drie pagina’s).  
  • Print je E-tickets uit en neem ze mee op de avond van de productie. Nadat je je ticket hebt laten scannen bij de ingang kan je naar binnen.

De scanners kunnen streepjescodes lezen vanaf de meeste mobiele telefoons. Zorg ervoor dat je lichtintensiteit op 100% staat en je je tickets bij de hand hebt op het moment dat je binnenkomt. Let op: Een kras op het scherm, weigerende internetverbinding of lege batterij kan voor problemen zorgen. Als een ticket niet gescand kan worden kunnen we je niet binnen laten. Hierdoor raden we aan om toch je tickets uit te printen.


Heb je vragen? Kijk dan even bij de veelgestelde vragen. Kom je er dan nog niet uit mail dan even naar tickets@hedon-zwolle.nl. Deze mailbox wordt dagelijks gecontroleerd.
  


Hedon hanteert de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de VNPF (Vereniging Nederlandse Poppodia- en Festivals). Klik HIER om deze te downloaden, onze privacy statement vind je HIER.

 


 

HAAL MEER UIT JE TICKET!

Op vertoon van je Hedon-ticket kan je profiteren van leuke aanbiedingen. Zie hieronder voor de deelnemende partijen en voorwaarden:


Gratis ontbijt bij Hotel Campanile
Geen zin om naar huis te rijden na een mooi optreden in Hedon? Of ga je naar een vet feest en wil je niet afhankelijk zijn van de laatste trein naar huis? Op slechts 200 meter naast Hedon ligt het Campanile hotel waar je prima kan blijven logeren. Ze hebben zelfs een leuke kortingsaktie voor onze bezoekers die blijven slapen.

Bij een telefonische of e-mail reservering ontvangt u in het hotel op vertoon van uw online ticket het ontbijtbuffet (ter waarde van € 11,50) gratis bij uw overnachting. Bij het maken van de reservering dient u de code HEDON623 te vermelden.

Klik voor meer informatie over Hotel Campanile hier.

Deze actie is niet geldig in combinatie met eventuele andere acties. Deze actie is alleen geldig bij reservering direct bij het hotel en is niet geldig bij reserveringen gemaakt via het internet , op basis van beschikbaarheid, conform bovengenoemde voorwaarden. Per online ticket is maximaal 1 ontbijt gratis.

10% korting bij Plato
Het Zwolse filiaal van de Plato geldt al jaren als vast fysiek verkooppunt van Hedon-tickets. Als extraatje krijg je daarom bij Plato Zwolle 10% korting op een cd/dvd van de desbetreffende artiest/band waarvan je een entreeticket hebt gekocht. Meer informatie? De medewerkers van de Plato Zwolle helpen u graag verder.

Korting bij McDonald’s!
Op vertoon van je e-ticket bij McDonald’s Zwolle, Heerde of Kampen betaal je slechts € 4,00 voor twee Big Mac’s of McChicken’s voor (Combineren is mogelijk). 


Korting met je CJP-pas

In samenwerking met CJP bieden we bij Hedon geregeld toffe kortingen aan voor concerten en dance-events. Bekijk de selectie van het CJP-aanbod hier. Op het moment dat we een speciale korting hanteren bij een event verschijnt het speciale CJP-ticket tijdens de bestelprocedure. Bij het scannen van je ticket zal er om je CJP-pas gevraagd worden dus zorg dat je die altijd bij je hebt. 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...