Hedon Café

Hedon is dé plek voor muzikanten en muziekliefhebbers in Zwolle en omgeving. Naast concerten en dansavonden in één van beide zalen of oefenen met je band in de oefenruimtes kan je ook gewoon bij ons terecht voor een lekker drankje tijdens de caféavonden. 

Het café is donderdag t/m zaterdag geopend, tenzij er een evenement plaatsvindt. Op dagen dat er een concert is, is er na afloop vrij entree om gezellig een drankje te komen doen in een sfeervolle setting. Op reguliere café avonden is het cafe geopend van 19:30 tot 00:00uur.


Op de overige avonden is de sluitingstijd afhankelijk van het event.


 

Reguliere openingstijden:

 maandag -- Gesloten --
 dinsdag -- Gesloten --
 woensdag -- Gesloten --
 donderdag 19:30 - 00:00 uur
 vrijdag 19:30 - 00:00 uur 
 zaterdag 19:30 - 00:00 uur 
 zondag -- Gesloten --

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...