Hedon Cadeaukaart

Ben jij op zoek naar een passend en vooral origineel cadeau? Dan hoef je voortaan niet lang meer na te denken. Verras iemand met de Hedon cadeaukaart, dan weet je zeker dat je een bijzondere ervaring geeft!

Geven?
De kaart is natuurlijk te koop bij ons aan de kassa, maar je kunt  hem ook online bestellen via DEZE link. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is de volgende dag al in huis. Wil je last-minute één kopen? Kies dan voor een digitale versie, deze ontvang je binnen 30 minuten in je mail.  Je bepaalt zelf de waarde van de cadeaukaart waarbij een minimum van €10,00 en een maximum van € 150,00 wordt gehanteerd. De Hedon Cadeaukaart is een samenwerking met de Podium Cadeaukaart.

Betalen met de Hedon Cadeaukaart?
Dat kan zowel online, als aan de kassa van Hedon. Wanneer je tickets besteld via onze website kun je bij het kiezen van je betaalmiddel aangeven dat je met de podium cadeaukaart wilt betalen. Aan de kassa van Hedon betaal je met de cadeaukaart via het pinautomaat.

Nog vragen of direct bestellen? Klik hier!

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...