Welkom bij de Fakkelteit!

De Fakkelteit biedt muzikale kansen voor iedereen tussen de 13 en 23 jaar. Het is daarmee een ontmoetingsplek voor jongeren die creatief bezig willen zijn met rapmuziek. We zijn open iedere maandag- en woensdagavond van 18.00 tot 21.30 uur in Hedon (ingang kleine zaal). De Fakkelteit wordt aangevoerd door Fakkelbrigadier Rico, jongerenwerker Philip van vorstenbosch vanuit Travers Welzijn.

 

Rico: “Er hangt een relaxte sfeer; we praten met elkaar, checken muziek, schrijven teksten, er zijn oefen- en opnamemogelijkheden en je kunt podiumervaring opdoen. Jongeren zijn het uitgangspunt. Heb je ideeën of wensen, je bent van harte welkom om ze mee te nemen naar de Fakkelteit. Tot dan!” 

 

 


De Fakkelteit is een initiatief van Travers Welzijn in samenwerking met Hedon. Het is een broedplaats waar jongeren tussen de 13 en 23 jaar met hip hop en met name rap, aan de slag kunnen.  Bij De Fakkelteit word aandacht geschonken aan het ontwikkelen van jong talent en worden kansen gecreëerd voor de jongeren. Een bewustwording van eigen kwaliteiten en een plek voor goed advies en opbouwende kritiek. We zijn constructief bezig met het schrijven van teksten, het beluisteren van elkaars werk en het samen werken aan projecten. Het is onze bedoeling om jongeren te stimuleren en een nieuwe impuls te geven aan de Zwolse hip hop scene. Iedereen is welkom.


 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...