Initiatieven

Het Hedon productiehuis herbergt verschillende onderdelen waaronder het Zwols Songwriter Gilde, bandcoachings traject These Go To Eleven de Hedon Academy en online tv programma HedonAir. Daarnaast creëren we eigen producties en eenmalige projecten zoals bijvoorbeeld bijzondere eerbetoons, samenwerkingen, (ongewone) kruisbestuivingen en talentstimuleringsprogramma's etc. Hieronder vind je meer informatie, maar bekijk ook de agenda voor een compleet overzicht van het aankomende programma.    


Zwols Songwriter Gilde

Onder leiding van songwriter Esther Groenenberg, is het Zwols Songwriters Gilde er voor en door singer-songwriters uit Zwolle en omstreken. Hij brengt muzikanten bij elkaar om ervaring te delen en een bloeiende songwriters-scene te bouwen. Iedereen die zich in Zwolle bezighoudt met songwriting is welkom; Van nieuw talent tot doorgewinterde professional. Er worden o.a. Open Mic's georganiseerd, er zijn songwriteravonden en er is een lestraject voor nieuw talent.

Meer weten? Klik HIER voor alle info.


These Go To Eleven

Speciaal voor talentvolle alternative bands is er coachingstraject These Go To Eleven onder aanvoering van Seb Dokman (Paceshifters). Elk kwartaal wordt hiervoor op basis van potentie een band geselecteerd waarmee Seb drie maanden aan de slag gaat meta als doel vele aspecten te professionaliseren. Denk hierbij aan zaken als repertoire, imago, netwerk, podiumpresentatie, etc. Daarnaast kan je om de maand terecht in Hedon voor een avond onder dezelfde titel waarbij elke editie drie alternatieve rockacts live spelen. Houdt voor data de agenda in de gaten.  Meer weten? Klik HIER voor alle info.


Hedon Academy

Als (beginnende-) professional in de muziekbusiness ben je nooit uitgeleerd. Tijdens de Hedon Academy worden zeer uiteenlopende onderwerpen behandeld die je in je beroepspraktijk tegen zal komen of waar je meer van wilt weten. Hedon heeft hiervoor per onderwerp experts uit de musicbizz uitgenodigd die je de hemd van het lijf kan vragen. Kom naar een college of bezoek een panel om op de hoogte te blijven van de meest recente stand van zaken binnen de muziekwereld, of om aan diverse skills te werken. Er zullen ongeveer 2 colleges per maand plaatsvinden met verschillende gastsprekers. In de agenda vind je de aankomende datums.

Meer weten? Klik HIER voor alle info.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...