Uw evenement in Hedon?

{{ point.name }}

Hedon organiseert het hele jaar door evenementen. Als poppodium staan we vooral bekend om ons brede scala aan (pop)concerten en dance-events. Onze kennis en ervaring kunnen wij ook inzetten voor de organisatie van uw evenement in Hedon. Dit kan voor bedrijfsevenementen maar ook voor particuliere initiatieven.

Door de diversiteit van de zalen en ruimtes binnen Hedon is heel veel mogelijk. Zo heeft de grote zaal een capaciteit voor 850 personen de kleine zaal 200, is er een intiem backstagecafé, zijn er vergaderruimtes, een open foyer, etc. Allemaal volledig uitgerust voor elk type event.

Hedon bevindt zich op een A-locatie aan de rand van het centrum en is zowel per auto als openbaar vervoer zeer goed bereikbaar en er zijn voldoende parkeerfaciliteiten in de nabije omgeving van het pand.

Over het algemeen zijn er door de week heen vele mogelijkheden om Hedon te huren. Zeer incidenteel zijn er ook mogelijkheden in het weekend. Dus neem voor uw (bedrijfs-) feesten, congressen, presentaties, workshops, concerten, dance events en tal van andere gelegenheden gerust contact met ons op via verhuur@hedon-zwolle.nl, we helpen u graag verder. 

PEC Zwolle (2018) | STH Media

"Hedon was begin september het fantastische decor voor onze eerste Businessclubavond van dit seizoen. Muziek en voetbal kwamen deze avond op hele mooie wijze samen, mede dankzij de ‘show’ die door Hedon met licht, geluid en de hospitality werd neergezet." ~ Edwin Peterman (PEC Zwolle) 

Trendbureau Overijssel (2018) | STH Media

"Het was een feest om met de mensen van Hedon te werken, zeer professioneel en flexibel." Trendbureau Overijssel

Social Impact Day 2017 | Video: IQ Media

 

038 Digital | Foto: Christein van Hoffen

"Een geweldige zaal die gelijk voor een goede sfeer zorgt. Zaken als techniek waren perfect geregeld, wat het werk voor ons als organisatie een stuk makkelijker maakte." ~ Martijn Koetsier (038 Digital)


 

Congresregio Zwolle adviseert, bemiddelt en helpt u bij het zoeken van een passende locatie voor uw congres, vergadering, beurs of ander zakelijk evenement. Met plezier vragen wij (kosteloos) offertes voor u op, of organiseren een site-visit in de Regio Zwolle. Neem contact met ons op voor kosteloos en professioneel advies in uw zoektocht naar een locatie in de Regio Zwolle via 038-421 5720 of bezoek onze website http://www.congresregiozwolle.nl/.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...