Money & The Man naar Songcamp 2016

geplaatst op -

Dit weekend vindt voor de derde maal Songcamp plaats. Vier bands uit de talentontwikkelingstrajecten van de vier Overijsselse Poppodium (Metropool, Atak, Burgerweeshuis en Hedon) verblijven van 25 tot en met 27 november in het Burgerweeshuis om intensief gecoached te worden door deskundige Nederlandse muzikanten en muziekprofessionals, zoals Vedran Mircetic (De Staat), Janne Schra, Guido Aalbers (Giesound studio), Cyrille Smit (SENA), Seb Dokman (Paceshifters) en vele anderen. Door verschillende workshops, coachings en seminars worden de bands voorbereid op een professionele carriere in de muziekwereld.


Wij sturen onze Hedon Beurs-band Money & The Man op pad voor een intrigerend workshopweekendje! 


 

MONEY & THE MAN

Door de eeuwen heen zijn mannen geen mannen meer en is geld geen geld meer. De popmuziek word elk jaar verschrikkelijker en computers zullen de wereld overnemen. Het Zwolse garage-blues duo Money & The Man is hét nieuwste medicijn tegen de bovenstaande klachten. Bij de intense liveshows laat dit duo zien hoe muziek ooit bedoeld was, waarbij het zweet je om de oren vliegt. Toen hun eerste demo ‘Dance’ uit kwam braken de boys los! Met in het eerste jaar meer dan dertig shows waaronder vele festivals, radioshows en optredens met o.a. The Deaf, is het recept van Money & the Man flink aangeslagen!

 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...