Jaar lang gratis naar Hedon? Vul de enquête in en maak kans!

geplaatst op -

Zo aan het einde van het jaar blikken we zelf altijd even terug op wat we doen, waarom we het doen en hoe we het doen. Maar uiteraard kan niemand anders ons dat beter vertellen dan jij als ervaringsdeskundige en vandaar dat we je bij deze vriendelijk vragen om mee te doen aan een klein onderzoekje dat zo'n 10 - 15 minuten in beslag neemt. Naast ongelooflijke waardering vanuit ons (en onze stagiaire ;-)) maak je, als je dat wilt, ook kans op een jaar lang gratis naar alles* in Hedon!

Klik HIER om naar de enquête te gaan.

Invullen is volledig anoniem, maar om een winnaar te kunnen bereiken hebben we een emailadres nodig. Dat is ook de enige reden waarom we die vragen, niet invullen mag natuurlijk ook.

*=uitgezonderd reeds uitverkochte avonden, verhuuractiviteiten en events waarvoor de ticketverkoop via een externe organisatie verloopt


Voor wie zich afvraagt wie dan die stagiair is hierbij een foto van hem uit archief. Hij heet Thomas en kan niet wachten om de resultaten te verzamelen.  


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...