Geen stress met de Hedon Present-Je Cadeauservice

geplaatst op -

De feestdagen komen eraan; de tijd om extra attent te doen en met een leuk presentje te komen bij je vrienden, geliefde of toch gewoon je papa en mama. We snappen dat ze inmiddels genoeg vrolijk gekleurde sokken in de kast hebben liggen en dat je veel liever concertkaartjes verpakt onder de boom neerlegt.

“Wow, supervet! Ik weet alleen niet zeker of hij/zij band X wel leuk vindt…” denk je wellicht. Speciaal voor die situatie hebben we de Hedon Present-Je Cadeauservice in het leven geroepen! Jij appt ons via 06 46 66 87 05 de muzieksmaak van de gelukkige ontvanger (genres of artiesten die hij/zij graag luistert) , dan komen wij vervolgende met dé kadotip.

Mocht het nu zo zijn dat we de spreekwoordelijke plank echt compleet misslaan. Laat het ons dan in het gesprek even weten met een nieuw appje, nemen we voor deze ene keer de kaarten gewoon weer terug.*

Liever een cadeaukaart geven?

Dat kan ook! Met de Hedon cadeaukaart weet je zeker dat je een bijzondere ervaring geeft. De kaart is natuurlijk te koop bij Plato (Klokkensteeg 14) en bij ons aan de kassa, maar je kunt hem ook online bestellen via podiumcadeaukaart.nl. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is de volgende dag al in huis. Wil je last-minute één kopen? Kies dan voor een digitale versie, deze ontvang je binnen 30 minuten in je mail.


* Let op: retourneren kan alleen door een appje tijdens de Kerstdagen (25 en 26 december)


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...