Kaartverkoop voor Kim Wilde in Hedon gestart

geplaatst op -

Onlangs maakt Hedon bekend dat internationale superster Kim Wilde op vrijdag 10 november naar het Zwolse poppodium komt. De legendarische hits Kids In America, Cambodia, View From A Bridge en Never Trust A Stranger van de Britse zangeres zijn nog steeds met regelmaat op de radio te horen.


Kaartverkoop is per direct gestart. (Klik hier.)


Kim Wilde doet haar naam eer aan. Haar songs zijn soms een tikkeltje ruig, maar tegelijk gevoelig, door de aanstekelijk melancholieke klank van haar stem. Rock met een twist, die begin jaren ’80 de titel New Wave mee kreeg. Een stijl die goed in de smaak viel van het internationale poppubliek. In 1983 werd ze bij de Engelse BPI Awards uitgeroepen tot beste Engelse zangeres.

In de jaren ’90 was het even stil rondom Kim Wilde, maar in 2003 kwam ze terug met de Duitse zangeres Nena de adembenemende tweetalige hit Anyplace, Anywhere, Anytime. Vijf weken op nummer 1 in de Nederlandse hitparade. Dat succes markeerde haar comeback op het podium en in de studio. Met You Came scoorde ze in 2006 weer een hit en er volgden nog diverse nieuwe albums, met als laatste wapenfeit haar kerstalbum Wilde Winter Songbook in december 2014. Momenteel werkt de zangeres aan een nieuw album.


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...