Racoon naar Hedon!

geplaatst op -

Goed nieuws voor de fans van Racoon, want de sympathieke Zeeuwen komen woensdag 5 april naar Hedon! De band is momenteel druk bezig met het maken van nieuwe muziek wat je tijdens dit optreden ongetwijfeld live gaat horen, terwijl de grote hits natuurlijk ook niet zullen ontbreken. De kaartverkoop start zaterdag  4 februari om 10.00 uur via DEZE pagina en bij Plato in Zwolle.

Racoon stond op zo’n beetje alle grote festivals in Nederland en speelde vorig jaar vol overgave in de Ziggo Dome, hun grootste concert tot nu toe. De band kan leunen op een lange reeks aan hits, denk aan ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Brick By Brick’ en hun Nederlandstalige single ‘Oceaan’. Ze wonnen o.a. drie Edisons, de Nederlandse Popprijs en liefst twaalf 3FM awards. Maar nu is het vizier op 2017 gericht. In het voorjaar verschijnt er weer nieuw materiaal van de band en op 22 april spelen ze traditiegetrouw in AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall). We zijn erg blij dat ze daarvoor ook nog het land in gaan en we ze woensdag 5 april bij ons in Zwolle mogen ontvangen. We verwachten dat we snel door de kaarten heen zijn dus zorg dat je op tijd besteld.

Klik hier voor meer info.

 

 

 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...