Guus Meeuwis in september naar Hedon

geplaatst op -

*UPDATE*

De show op vrijdag 15 september is volledig uitverkocht. Wegens succes geeft Guus Meeuwis een extra show op zaterdag 16 september. De zanger die o.a. bekend is van de megahits Het Is Een Nacht, Brabant en Per Spoor speelt naast de klassiekers ook nieuw materiaal van het album dat in 2018 zal verschijnen. Kaartverkoop hiervoor is in volle gang. “We zijn heel veel liedjes aan het schrijven. Eigenlijk teveel voor één album” aldus Guus. “Een goede reden om The Monkey Sandwich Band weer van stal te halen. Dat was de vorige keer zo onwijs leuk en nog zinvol ook. Het is fijn om de liedjes voor publiek te spelen voordat we de studio in gaan. Even uitproberen hoe ze het live doen. Ze langzaam laten rijpen. En eerlijk gezegd willen we gewoon niet langer wachten om ze mee het podium op te nemen, haha! Ik ben zo ontzettend blij met al het nieuwe materiaal. We gaan tijdens deze tour alles spelen wat we op de plank hebben liggen en natuurlijk ook de oude hits. Leuk wordt het in ieder geval!”

Singer-songwriter Charl Delemarre, winnaar van de Grote Prijs van Nederland 2014, verzorgt het voorprogramma. De zanger werd tijdens de wintereditie van de Groots met een zachte G concert in de Ziggodome door Guus Meeuwis uitgroepen tot dé muzikale belofte van 2017.


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...