Techno legende Luke Slater komt naar Hedon

geplaatst op -

Op zaterdag 13 mei mag Hedon na techno legendes DJ Rush, Ben Sims en vele anderen, Luke Slater ontvangen op DEEP. 13 mei worden beide zalen open gegooid voor een XL technofeest. Twee areas met een heel scala aan DJ’s. O.a. Roy El Kei, Jade en als headliner; Luke Slater. De kleine zaal wordt gehost door het (online) technoplatform Ravedans. 

DEEP is hét technofeest dat o.a. verantwoordelijk is voor het op de kaart zetten van de Zwolse elektronische scéne. Het feest staat bekend om de meest waanzinnige decor en oogverbluffende visuals in combinatie met alleen maar techno legendes achter de decks. Namen als DJ RUSH, Rebekah, Ben Sims, Slam, The Advent en nog veel meer mochten al het podium betreden.

In de ware geest van underground techno staat Luke Slater in het epicentrum. Zijn visie en vindingrijkheid hebben sinds het ontstaan van house in de jaren ’80, al een invloed gehad op de ontwikkelingen in de elektronische dance scene. Het aanvoelen van het juiste moment en sociaal klimaat om een nieuwe techniek te droppen, maakt van hem een meester strateeg en perfectionist.

Klik hier voor meer info en tickets


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...