Hedon Productiehuis lanceert eigen website

geplaatst op -

Het Hedon Productiehuis blaast vandaag de kaarsjes van haar eerste verjaardag uit. En wat is nou een mooier verjaardagscadeau dan je eigen website lanceren? Op www.hedonproductiehuis.nl kan je vanaf vandaag terecht voor alle unieke evenementen en concerten die het Productiehuis organiseert!

Wij blikken op deze verjaardag natuurlijk ook terug op een jaar waarin het Hedon Productiehuis het ene na het andere bijzondere concept uit de grond stampte.Van exposities tot colleges, van The Great Waltz tot televisie maken, nieuw initiatieven zoals These Go To Eleven en het Zwols Songwriters Gilde, niks was ons dit jaar te gek. Wij sloegen dan ook de kruipfase over en begonnen meteen met rennen en dat zullen wij ook blijven doen met alle organisatie waar wij samen mee werken!


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...