While She Sleeps trapt seizoen af

geplaatst op -

Woensdag 23 augustus trapt While She Sleeps het podiumseizoen af. Het vijftal uit Sheffield gaat alweer ruim 10 jaar mee en bracht eerder dit jaar nog hun derde album You Are We uit. While She Sleeps is een aanrader voor liefhebbers van acts als As I Lay Dying en Bring Me The Horizon. Kaartverkoop voor het concert in Zwolle is per direct gestart. (Klik voor tickets & info)


Gretig, venijnig en energiek zoals While She Sleeps altijd is, knallen ook op de nieuwe plaat You Are We kracht en melodie hand en hand je speakers uit. Vele recensenten en critici categoriseren de muziek als metalcore, maar While She Sleeps bewijst van meerdere markten thuis te zijn. Zo is Settle Down Society en de single Hurricane voor de breder georiënteerde rockliefhebber, maar gooit de band alle remmen los op het agressievere Feel, In Another Now en Wide Awake.

Aftrap podiumseizoen
Het concert van While She Sleeps zorgt voor een serieuze aftrap van het podiumseizoen van Hedon. De afgelopen weken hebben programmeurs Erik Delobel en Paul van ’t Veer in rap tempo een flink najaarsprogramma weten neer te zetten waar smaakmakers en publieksfavorieten elkaar in rap tempo afwisselen. De shows van Guus Meeuwis, Wende en Miss Montreal zijn al volledig uitverkocht en ook voor de optredens van Epica, Kim Wilde, Jett Rebel, Martijn Fischer Zingt Hits van Hazes en K’s Choice gaat de kaartverkoop al hard.


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...