Wees wijs en dans voor de helft van de prijs!

geplaatst op -

Heb jij een beetje last van chronische FOMO ("Fear Of Missing Out")? Of ben je gewoon iemand die altijd vanaf de állereerste minuut trouw tickets koopt voor een dance avond? Of ben jij iemand die geen minuut wakker ligt over wie de headliner is voor een feestje, omdat je gewoon weer helemaal uit je plaat wilt gaan op onze dansvloer? Dan hebben we speciaal voor jou de "Durfal Tickets" in het leven geroepen. 

 

Wat houdt dit in vraag je je misschien af? Nou heel simpel; zodra we een Dance avond aankondigen, krijg jij voor een korte periode de kans om voor de helft van de prijs je tickets aan te schaffen. Zodra de line-up bekend gemaakt wordt, gaan de prijzen omhoog!

Inmiddels blijkt deze actie een succes voor het hiphopfeest LUX en technofeest DEEP! Voor DEEP heb je nog de kans om je durfal ticket voor de helft van de prijs te kopen. Klik HIER voor meer info.
Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...