Word nu vrijwilliger bij Hedon!

geplaatst op -

Deel uitmaken van het tofste poppodium van Nederland? Meewerken met een super gezellig team, ervaring opdoen in een poppodium en vooral heel veel toffe muziek ontdekken? Dan heb jij geluk want je kunt je weer aanmelden als vrijwilliger bij Hedon. Als je hieronder je gegevens invult dan nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek. Misschien zie we jou dan wel binnenkort als trotse nieuwe member van de Hedon crew!  

Vrijwilliger bij Hedon: je moet het maar kunnen!

Binnen Hedon zijn zo'n 200 tot 250 vrijwilligers actief op tal van vlakken. De vrijwilligers bepalen het gezicht en de sfeer van Hedon. Zowel voor als achter de schermen wordt door iedereen hard gewerkt om het publiek te laten genieten van zijn of haar favoriete band of dj. Of het nu gaat om de verkoop van toegangskaarten, het tappen van een biertje, het verzorgen van licht of geluid, het opvangen van artiesten: vrijwilligers kom je in de hele organisatie tegen. 

 

 


Op dit moment hebben we extra ruimte bij de backstage-, entree- en bargroep. 
 


Misschien ook iets voor jou? Wij zoeken met regelmaat stagiaires voor verschillende afdelingen. Klik hier voor de openstaande stagevacatures. 

 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...