Stairway To Hedon 2017

geplaatst op -

De inschrijving van Stairway To Hedon is vanaf nu geopend. Het is alweer de zevende editie van de wedstrijd voor beginnende, jonge acts uit de Kop van Overijssel. Dit jaar spelen de bands in de voorrondes door heel Overijssel; Dedemsvaart, Zwolle, Kampen en Steenwijk. De finale vindt ook dit jaar plaats in poppodium Hedon. De bands gaan strijden voor te gekke prijzen. Inschrijven kan tot met 5 november via www.stairwaytohedon.nl.

 

 

Na de voorselectie worden een aantal bands uitgekozen om zich te bewijzen tijdens de voorrondes. Er zijn vier voorrondes op verschillende locaties in de Kop van Overijssel (Het Vliegende Paard Zwolle, ’T Ukien Kampen, Gashouder Dedemsvaart en De Buze Steenwijk). Een professionele jury kan natuurlijk niet ontbreken. De jury zal dit jaar bestaan uit artiesten, programmeurs en producers. Dit is dus dé uitgelezen kans voor beginnende bands om door te breken. Elke band heeft twintig minuten om te laten zien wat ze in huis hebben, daarna is het de beurt aan de jury en publiek om te beslissen wie door gaan naar de finale.

Hier kan jij je inschrijven

 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...