Huisfotograaf Jan Peter Jansen exposeert rauwe podiumfoto’s

geplaatst op -

Onze huisfotograaf Jan Peter Jansen heeft zich de afgelopen jaren met enthousiasme toegelegd op het documenteren van de ondergrondse bandcultuur van met name Zwolle. Dit resulteerde in een serie compromisloze zwartwit-foto's die de energie, de rauwe actie, het nonconformisme en eigenheid van deze scene op treffende wijze verbeeldt. Voor liefhebbers van loeiharde gitaarbands is deze expositie een feest van herkenning.

De expositie wordt geopend op zaterdag 14 oktober. De avond wordt opgeluisterd met een optreden van Komatsu, een Eindhovense supermassieve mothersludge-formatie, waarmee Jan Peter Jansen in 2015 als fotograaf/chauffeur en spiritueel adviseur door Europa toerde. (Voor meer info, zie www.komatsurock.com.) Het openingsfeest wordt afgesloten door de Easy Lover Drive-inn-Show.

20.30 - Inloop met openingswoord
22.30 - Optreden Komatsu
23.30 - Easy Lover Drive-inn Show

Locatie: Café de Singel, Groot Wezenland 4, Zwolle

Limb Bizkit | Hedon | Jan Peter Jansen

Gepubliceerd op:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...