Producer Delic start samenwerking met Hedon

geplaatst op -

Goed nieuws vanuit het Hedon Productiehuis want we gaan in samenwerking met de provincie Overijssel een ontwikkelingstraject van Peter Blom, beter bekend als Delic, ondersteunen. Delic is geen onbekende in Zwolle en ken je vast nog wel als producer van onder meer Opgezwolle. Tijdens deze samenwerking gaat Delic nieuw multidisciplinair werk uitbrengen en tevens weer optreden! 

Het was een tijd stil rondom Delic maar hij heeft deze tijd gebruikt om veel te reizen en zich naast het maken van nieuwe muziek te ontwikkelen als schrijver en schilder. Als multidisciplinair artiest bracht hij onlangs al een eerste track ‘The Oasis’ uit wat op 3voor12 in première ging. Naast het uitbrengen van een boek, album en een aantal schilderijen zullen er in 2018 ook een aantal optredens gepland worden. Voor liefhebbers van Delic is dit de eerste mogelijkheid om de artiest na 11 jaar weer live op het podium te zien.


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...