Vanaf 2 januari gaat Hedon cashless

geplaatst op -

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor zowel de kaartverkoop aan de deur, het afrekenen van consumptiemunten als betalingen aan de bar van de Kleine Zaal. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden. 

Cashless betalen is snel, gemakkelijk en veilig en het is een ontwikkeling die in Nederland in 2018 zal doorzetten. Met deze veranderingen gaan we mee met de tijd en nemen we het voortouw door een optimale dienstverlening voorop te zetten. We voorzien zo in een flink stuk efficiëntie bij binnenkomst door de garderobe en de muntenkassa te ontzien. De handelingssnelheid zal bij de garderobe en bij de muntenkassa een stuk hoger komen te liggen waardoor bezoekers langer kunnen genieten van een gezellige avond, waar het tenslotte allemaal om draait. 

N.B.: Eventuele verkoop van merchandise loopt via de artiesten zelf. Zij zullen vaak nog wel juist cash aannemen en geen mogelijkheid tot pinbetalingen hebben.


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...