Vanaf 2 januari gaat Hedon cashless

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor zowel de kaartverkoop aan de deur, het afrekenen van consumptiemunten als betalingen aan de bar van de Kleine Zaal. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden. 

Cashless betalen is snel, gemakkelijk en veilig en het is een ontwikkeling die in Nederland in 2018 zal doorzetten. Met deze veranderingen gaan we mee met de tijd en nemen we het voortouw door een optimale dienstverlening voorop te zetten. We voorzien zo in een flink stuk efficiëntie bij binnenkomst door de garderobe en de muntenkassa te ontzien. De handelingssnelheid zal bij de garderobe en bij de muntenkassa een stuk hoger komen te liggen waardoor bezoekers langer kunnen genieten van een gezellige avond, waar het tenslotte allemaal om draait. 

N.B.: Eventuele verkoop van merchandise loopt via de artiesten zelf. Zij zullen vaak nog wel juist cash aannemen en geen mogelijkheid tot pinbetalingen hebben.