Hedon verwelkomt 100.000ste bezoeker van 2017

geplaatst op -

De 100.000ste bezoeker die Hedon in 2017 mocht ontvangen kwam over de drempel van het poppodium voorafgaande aan het optreden van local heroes Paceshifters. Het was al een week duidelijk dat deze week de magische grens van 100.000 bezoekers gepasseerd zou worden maar nog niet precies bij welke show deze mijlpaal bereikt zou worden. Met dit recordaantal bezoekers wordt het record van 2016 ruimschoots overschreden, in dat jaar mocht Hedon 88.000 bezoekers verwelkomen.

Even na half acht liep Martin Stedeling nietsvermoedend bij over de drempel hij werd onthaald met confetti, champagne  en een groot bord. “Ik ben door een vriend als verrassing meegenomen en voor de deur van Hedon hoorde ik dat ik naar Paceshifters ging wat ik natuurlijk al te gek vond. Dit ontvangst is natuurlijk helemaal mooi!”. Dat de bezoekers van Hedon uit het hele land komen blijkt wel uit de woonplaats van Stedeling: deze muziekliefhebber is woonachtig in Amsterdam.

Het genoemde totaalaantal van 100.000 bezoekers is het aantal bezoekers die dit jaar over de drempel van Hedon zijn geweest. Dat betekent dat de activiteiten van Hedon die buiten de eigen deuren plaatsvonden niet mee zijn genomen in de telling zoals de shows bij Zwolse Theaters en het Bruis concert.


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...