Hedon Productiehuis en Theaterlab Zwolse theaters slaan handen ineen tijdens Masterclass XL

geplaatst op -

Op dinsdag 9 januari slaan het Hedon Productiehuis en het Theaterlab Zwolse theaters voor het eerst de handen ineen en organiseren zij gezamenlijk Masterclass XL. Een avond waarin het thema ‘Jouw creatieve waarde’ wordt belicht. Hiervoor zijn diverse experts uitgenodigd die zullen spreken over de waarde van cultuur en hoe je dit overbrengt naar jouw publiek, het bedrijfsleven en potentiele partners.

Het is voor het eerst dat beide productiehuizen samenwerken om een zo sterk mogelijke avond neer te zetten. Als moderator zal Phillip van Vorstenbosch de avond in goede banen leiden. Overige gasten zijn onder andere Jeroen Kriek en André Jager. Ook participeert theatergezelschap The Young Ones in deze eerste bijeenkomst van de gezamenlijke productiehuizen in de Grote Zaal van Hedon. Tijdens de inloop is er muziek van de band Yota Yota.


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...