Producers Typhoon geven kijkje in de keuken tijdens Hedon Academy

geplaatst op -

Rob Peters en Driels Bijlsma, ook bekend als Seven League Beats zijn op dinsdag 6 februari te gast tijdens een nieuwe editie van Hedon Academy. Het thema van de avond is: ‘Een goede productie zonder mega-budget’. Muzikanten Peters en Bijlsma zijn beiden lid van Typhoon’s titanenband. Bijlsma is tevens de producer van ‘Lobi Da Basi’ het succesalbum van Typhoon.

Hedon Academy is een productie van het Hedon Productiehuis voor (beginnende-) professionals in de muziekindustrie. Voor Hedon Academy is een reeks onderwerpen geselecteerd waar verschillende kanten van de muziek apart worden belicht. Hierbij worden zeer uiteenlopende onderwerpen behandeld die je in de beroepspraktijk tegen zal komen. Elke editie zijn andere experts uit de muziekindustrie te gast om over hun specialisatie te vertellen.


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...