Grote Zaal terrein voor Urban Dance Battle Raw Essence

geplaatst op -

Zondag 25 februari keert Raw Essence, de Urban Dance Battle van Oost Nederland, voor de vierde keer op rij terug in Hedon. Vanaf 12:45u ‘s middags barst de strijd los in de categorieën House, Hip-hop (t/m 15 jaar), Hiphop (16+) en de All Style Crew Battle in de Grote Zaal. 


Let op: iedere danser dient tijdens Raw Essence in het bezit te zijn van een ticket. Scoor deze extra voordelig online in de voorverkoop. Klik hier voor tickets & info...


 

 

Tijdens de battles zal er gefreestyled worden. Dit houdt in dat de dansers én rappers improviseren binnen een bepaalde (dans)stijl op muziek waarmee zij niet bekend zijn. Zij zullen beoordeeld worden door de professionele juryleden Leandro Vanenburg, Roche Apinsa en Jeems, die zelf op dit moment aan de top van de scene staan.

Ook voor toeschouwers is het zeker een interessante dag, er valt namelijk genoeg te zien en te beleven. Er zullen toffe optredens gegeven worden en er is catering aanwezig voor de benodigde brandstof. Uiteraard zal de dag begeleid worden door de underground-DJ’s TLM, Nader Nafi en Lucas Benjamin en MC’s Jivan en Dicecream. Last but not least zal de saxofonist van Typhoon, Coen Witteveen zorgen voor live-muziek.

Dé dans- en rapwedstrijd van Oost Nederland is een initiatief van Social Dance en Hedon.


Gepubliceerd op:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...