WIN: Tickets voor MAAN + hotelovernacht incl. ontbijt voor 2 personen

Vrijdag 30 maart treedt MAAN op in Hedon. Natuurlijk belooft dat op zich al een heel bijzondere avond te worden, maar wellicht maken we jouw avond nog een stukje bijzonderder. We verloten namelijk een hotelovernachting voor 2 personen (incl. ontbijt) bij Campanile en twee concertkaarten voor het optreden van MAAN via Instagram! Kansmaken is eenvoudig: volg @HedonZwolle op Instagram, like de post van de MAAN-actie en tag wie er met je mee mag.


Er is ook nog een klein aantal tickets beschikbaar, klik hier.


MAAN

MAAN komt naar Hedon. Maan de Steenwinkel maar wij noemen haar gewoon MAAN won in 2016 de finale van The Voice of Holland wat voor haar een mooi stap was in haar muzikale carriere. In korte tijd was MAAN een bekende Nederlander en zag je haar al snel regelmatig bij RTL Late Night, De Wereld Draait Door en PAUW. Haar eerste single Perfect World werd geproduceerd door Hardwell en leverde MAAN een gouden plaat op.

Het afgelopen jaar deed MAAN mee met het televisieprogramma Beste Zangers waarmee ze goed scoorde met het nummer Jij Bent De Liefde van Kenny B, ze behaalde met deze track de 1e plek in de Nederlandse iTunes lijst. Tevens deed MAAN met oud B-Brave lid Kaj van der Voort mee aan het programma Dance Dance Dance. Ook staat MAAN met het nummer In Amsterdam op het nieuwe album van rapper Sevn Alias. Een diverse dame met een ontzettend breed repertoire.