Zwolse producer Delic brengt nieuwe single ‘Shake Up’ uit

geplaatst op -

De Zwolse hiphop producer Delic brengt op vrijdag 23 februari zijn nieuwe single ‘Shake Up’ uit. Op deze track ‘Shake Up’ werkt Delic samen met ZiGGi Recado die de vocalen voor zijn rekening neemt.

Delic over de fijne samenwerking met ZiGGi Recado: “Met de kookkunsten van mijn vrouw heb ik ZiGGi jaren geleden al eens naar Zwolle gelokt. Daaruit ontstond toen een nummer dat daarna jaren in de kluis is blijven liggen. Een aantal jaren later heb ik ZiGGi weer gebeld en hebben we de draad weer opgepakt.” Naast Recado is ook saxofonist Coen Witteveen (o.a.Typhoon) en zangeres Lenca Da Costa Gomez te horen.

Delic wil met de track een boodschap vertellen: “‘Shake Up’ gaat over de overload aan informatie waarmee we bekogeld worden op dagelijkse basis. Ik moet mijzelf regelmatig even uit alle ‘noise’ tillen met een mooie film of muziek. Dit is tegelijkertijd wat ik mensen zelf ook wil bieden met muziek, namelijk een korte vakantie van alle ruis.”

De eerste track van Delic, die na een lange radiostilte uit is gekomen, is ‘The Oasis’. 3voor12, die de video geprimeurd heeft, sprak van ‘een bedwelmende triphop-beat’ en Martin Garrix plaatste de track in zijn ‘Martin Garrix Show’ playlist op Spotify. Deze release komt voort uit het ontwikkeltraject wat Delic samen met Hedon Productiehuis en ondersteund door de provincie Overijssel gestart is. Hedon Zwolle werkt in dit traject samen met de ervaren manager Arjo Klingens van LaLaLa Management (o.a. De Staat) door wie Delic intensief begeleid zal worden.

 


Gepubliceerd op:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...