Gloednieuw indoor rockfestival These Go To Eleven in Hedon

Op paaszondag 1 april vind voor de eerste keer het These Go To Eleven Festival plaats in Hedon. These Go To Eleven Festival betreft een gloednieuw indoor rockfestival met een uitgebreide line-up bestaande uit indie, alternative en garagebands in de Grote Zaal en Kleine Zaal van Hedon. De eerste namen zijn al bekend met de aankondiging van Afterpartees, Canshaker Pi, It It Anita (BE), Projector (UK) en Birth Of Joy. Kaartverkoop is al gestart en loopt via hedon-zwolle.nl en Plato Zwolle.


Klik hier voor tickets...


 

Het festival is vernoemt naar de beroemde scene uit Spinal Tap, een cultfilm onder de muzikanten. Organisator Seb Dokman (frontman Paceshifters) is enthousiast: “het is fantastisch om de ruimte te krijgen om een gloednieuw indoor alternative festival op te zetten. Samen met Hedon-programmeur Erik Delobel staan inmiddels de contouren van een ijzersterke line-up. Stuk voor stuk parels waar we de komende jaren nog veel van gaan horen.” Naast Afterpartees, Canshaker Pi, It It Anita, Projector en Birth Of Joy verwachten Dokman en Delobel nog vier namen toe te kunnen voegen aan de line-up. Met handgemaakte hamburgers en vinyl DJ-sets in de foyer is er aan alle aspecten gedacht. Het programma start om 17:00u en gaat door tot laat in de avond. 

These Go To Eleven Festival presenteert de parels uit de alternative scene. Birth Of Joy is bijvoorbeeld al jaren een vaste waarde binnen het clubcircuit en speelde festivals als Best Kept Secret en Lowlands al plat. Gekscherend een Utrechter stoomwals genoemd, die februari dit jaar nog met het nieuwe album Hyper Focus kwam. 

De inhoud wordt niet getoond omdat de cookies niet zijn geaccepteerd

Ook van Afterpartees verscheen een nieuw album. Het immer moeilijke tweede album? Voor Afterpartees is dat niet het geval. Met Life Is Easy geven ze een ijzersterk vervolg aan hun debuutalbum die bij vlagen doet denken aan bands als The Libertines. 

Canshaker Pi heeft al vele vlieguren gedraaid met hun boekingen op het rondreizende festival Popronde en stond vorig jaar zelfs op Lowlands. Een band met bekende gezichten want een aantal leden hebben al eens in Hedon opgetreden onder de naam Palio Superspeed Donkey. 

Het Vlaamse It It Anita staat garant voor heerlijke harde garagerock. Een snufje noise, een snufje 90’s. Wellicht zou je ze de Waalse neefjes van de Paceshifters kunnen noemen.

Het Britse Projector kwam afgelopen najaar met hun Love/Dreaming vinyl, waarin ze voortborduren in een muzikaal spectrum tussen My Bloody Valentine, Pixies en een vleugje Joy Division. Allemaal zonder gedateerd te klinken. Energiek en fris.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zondag 1 april | Aanvang 17:00u | € 15,00
THESE GO TO ELEVEN FESTIVAL
 
LINE-UP: BIRTH OF JOY / AFTERPARTEES / CANSHAKER PI / IT IT ANITA (BE) / PROJECTOR (UK) / MORE TO BE ANNOUNCED!