Hedon ontvangt nominatie voor Dutch Live Entertainment Production Awards

geplaatst op -

Op maandagavond 9 april vindt de vierde editie plaats van de Dutch Live Entertainment Production Awards. Op die dag worden prijzen uitgereikt aan professionals uit de live-entertainmentindustrie die het afgelopen jaar een belangrijke en bijzondere prestatie hebben neergezet. Hedon is genomineerd in de categorie ‘Favorite Venue’ samen met Tivoli Vredenburg en het Eindhovense Klokgebouw.

Hedon directeur Anne Riemersma is blij met deze mooie landelijke nominatie en laat weten trots te zijn op het team, vrijwilligers, bezoekers en de partners van het poppodium. Dat Hedon goed op de radar staat blijkt: zo ontving Hedon eerder dit jaar ook al een nominatie voor de IJzeren Podiumdieren die traditioneel werden uitgereikt tijdens Noorderslag.


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...