Extra namen naar Dauwpop!

DAUWPOP voegde onlangs alweer het derde rijtje namen toe aan de al indrukwekkende line-up van het festival op zaterdag 26 mei. 

Het rijtje wordt afgetrapt met Big2, deze rapper ken je ongetwijfeld van het duo The Opposites. Bekend van hits als Dom, Lomp & Famous, Slaap en Hey DJ! Nu The Opposites op een laag pitje staat, timmert Big2 des te harder solo aan de weg.

In de Nederlandse hoek kunnen we ook rockers Claw Boys Claw, die onlangs met nieuw werk kwamen en Jacin Trill bekend maken. Voor boze teksten met een negatieve sound ben je bij Jacin niet aan het juiste adres, hij heeft eigenlijk maar één boodschap: no more bad vibes!

All the way from the USA singer-songwriter Mattiel. Recentelijk tekende zij bij Burger Records waar haar debuutplaat is uitgebracht. Denk aan moderne bluesrock met een zacht randje. Geen zin in een zacht randje? Dan ben je aan het juiste adres bij Oblivians. Dit trio gaat al ruim 20 jaar mee en maakt garagerock en punk. Meer fan van bluegrass? Ga dan langs bij Pert Near Sandstone of The Hillbilly Moonshiners op de Delta.

Voor dansen op vuige en ruige deuntjes kan je weer terecht in de Glory Hole. Hier draaien de dames van De Ruige Rita’s, de twee paradijsvogels van Volcano Boys, DJ team Candy Says met Bella Hay van ‘Wie Is De Mol 2018’, het duo Redbeard & de Raaf, Mr. Rockafeller en last but not least De Rooie Jager! Niet alleen in de Glory Hole worden hitjes gedraaid ook Aizykan er wat van in de XITE Party Pit en Thijs Boontjes Dans- en Showorkestzorgt gegarandeerd voor een feestje op het King King podium.

Met 16 nieuwe namen is de line-up bijna compleet! Op 26 mei zie je onder andere: Kensington, The Hives, Dotan, Triggerfinger, Lil Kleine, HAEVN, My Baby, Paul Elstak, Big2, Tusky, Bökkers, Johan, Jebroer, Graveyard, CUT_, The Galaxy, Death Alley, Jacin Trill, Claw Boys Claw, Yungblud, The Hillbilly Moonshiners, Pert Near Sandstone, Oblivians, Mattiel, Lady Bee, Bizzey, Pyrodox, Daisy, Snareskin, Nana Adjoa, Puinhoop Kollektiv, Volcano Boys, Candy Says, Redbeard & de Raaf, De Rooie Jager, Mr. Rockafeller, Aizy en Thijs Boontjes Dans- en Showorkest.

De laatste paar namen zullen in de aanloop naar het festival bekend worden gemaakt.