Eerste editie Behind The Music met Sticks

geplaatst op -

In samenwerking met het online video en interview platform FaceCulture presenteert Hedon op donderdag 28 juni de eerste editie van ‘Behind the Music’. Een interactieve avond vol met uniek beeldmateriaal. Te gast is niemand minder dan Sticks! Moeten wij deze prominente Zwollenaar en vaandeldrager van de Zwolse hiphopscene nog verder introduceren? Al jarenlang kind aan huis bij ons in Hedon en op de grootste festivals! Verantwoordelijk voor een schatkist aan muziek en ongetwijfeld vol met mooie verhalen en sappige quotes.

Tijdens de lange en indrukwekkende carrière van Sticks sprak FaceCulture reglematig met de muzikant. Daarnaast sprak Martin Kuiper van FaceCulture, host van de avond, met een aantal (prominente) personen dichtbij Sticks over de rapper. Al deze beelden zullen de rode draad gaan vormen voor een interactieve avond met een grote rol voor het publiek. Een avond zonder taboes en met misschien wel antwoorden op al je prangende vragen. Misschien heb je zelf nog wel vragen die je graag beantwoord wilt zien? Stuur dan even een mailtje naar martin@faceculture.nl met als onderwerp ‘Sticks’ dan noteren wij die vraag voor je.

We eindigen deze speciale avond met een mooie uitsmijter! In welke vorm en wat dit precies zal zijn hoor je zéér binnenkort. Het mag duidelijk zijn: dit is een unieke avond waarin Sticks de achterkant van zijn tong zal laten, zonder taboes. Niet te missen.

Meer informatie en kaartverkoop...
Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...