16DOWN verplaatst naar vrijdag 7 september

geplaatst op -

Het concert van 16 DOWN van vrijdag 8 juni is in verband met uitstel van de release van de EP verplaatst naar vrijdag 7 september. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Kun je niet op de nieuwe datum dan kun je tot 1 juli je kaarten retourneren bij het verkoopkanaal waar je ze hebt gekocht. Heb je je tickets online gekocht dan kun je mailen met tickets@hedon-zwolle.nl, kaarten gekocht via Plato Zwolle kunnen daar geretouneerd worden.

16DOWN

In 1996 ontstaat 16Down uit een deel van de Prodigal Sons. Vanaf begin 2000 gaat het ontzettend hard met 16Down en zijn ze dagelijks te zien op TMF, MTV en worden ze grijs gedraaid op de Nederlandse radio. In 2003 speelden ze met de Headrush tour in het voorprogramma van Anouk en speelden ze op 17 grote uitverkochte podia in Nederland en Belgie. Het album Life in a Fishbowl was eveneens een succes, o.a. het nummer The Day That I Met You werd dagelijks gedraaid bij Radio538. De jaren daarna volgden een tour door Nederland in de grote zalen en festivals, waaronder Lowlands (Alpha en Charlie), Paradiso, Parkpop en Bospop.

 


Gepubliceerd op:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...