Chillout-set TURN-UP in McDonald's Zwolle-Noord

geplaatst op -

Hard toe aan zomervakantie? Eindelijk de examens achter de rug? Kom woensdag 13 juni tussen 17:00u en 19:00u naar de TURN-UP Chillout-set in McDonald's Zwolle-Noord. We hebben give-aways voor de eerste 50 bezoekers met o.a. een TURN-UP vrijkaart + burger! Vind je een Golden Ticket in je envelop? Dan mag je met je hele klas naar TURN-UP op vrijdag 15 juni en heb je toegang tot de McDonald's Vip Area in Hedon. 

TURN-UP 

Are you ready to TURN-UP?! We kunnen terugblikken op een keiharde editie van januari met Josylvio; wat gingen jullie lekker! Vrijdag 15 juni zijn we terug met een gloednieuwe TURN-UP in Hedon. En hoewel we met Latifah, Low-Reply, Jermaine Beaux en Rezaskills in de line-up van een dikke party verzekerd zijn, trekken we uiteraard ook deze editie weer alles uit de kast om je te voorzien van de tofste visuals op de grootste dansvloer van Zwolle!

TURN-UP betreft een drugs-, alcohol- en rookvrij feest voor jongeren van 13 t/m 17 jaar. Een dik volwassen feest zonder dat je volwassen hoeft te zijn.


Klik hier voor tickets & info...


 

 

 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...