Drentse songwriter Daniël Lohues geeft extra optreden Hedon!

geplaatst op -

De bekende Drentse songwriter Daniël Lohues geeft op zaterdag 27 oktober een extra clubshow in Hedon. De kaarten voor het optreden op vrijdag 26 oktober verkochten zo snel uit, dat er besloten werd een extra optreden in het Zwolse poppodium toe te voegen. De kaartverkoop voor dit extra optreden is per direct van start gegaan.

Onder de naam ‘Daniël Lohues Elektrisch’ gaat de muzikant op pad met een keuze uit de bandnummers die te vinden zijn in zijn omvangrijke oeuvre van de afgelopen vijfentwintig jaar. “Het wordt dampen, een popconcert, rock and roll, of hoe het dan ook heet. Met een gitaar om de hals en de gitaarversterker voluit. Zweet voor de kop” aldus Daniël Lohues.

 


Gepubliceerd op:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...