Tiny Ruins / Royal Woods geannuleerd

geplaatst op -

Wegens het uitstellen van het album van Royal Wood is er besloten om de show van Tiny Ruins & Royal Woods op donderdag 06 september te annuleren.

Voor nu krijgen ticketkopers uiteraard hun geld terug. Heb je je kaarten via onze website gekocht? Dan hoef je niets te doen en wordt het bedrag zo snel mogelijk teruggestort op dezelfde rekening waarmee je destijds ook de tickets betaald hebt. Als je een kaartje gekocht hebt bij Plato, kan je ticket daar weer naar toe brengen.  

Voor verdere vragen kunt contact opnemen via info@hedon-zwolle.nl

 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...