WIN: een limited edition Hedon zwembroek en tickets voor een show naar keuze

geplaatst op -

Hedon sluit de deuren voor een korte zomerstop! Even wat lampen vervangen en de laatste restjes confetti opzuigen. En daarna doen we even net als Seb van Paceshifters in de onderstaande video: een frisse duik in een blitse Hedon zwembroek! Vanaf eind augustus openen we onze deuren weer en zorgen we weer voor de vetste concerten en tofste nachtprogrammering in je favoriete poppodium..


 

 

Om jullie een stukje tegemoet te komen tijdens deze zomerstop geeft Hedon een aantal zwembroeken en vrijkaarten voor de optredens in onze najaarsprogrammering weg. Meedoen is heel simpel, kijk op onze site naar het programma voor de komende periode en laat in de Youtube  comments weten met welke act jij graag een frisse duik wilt nemen. Onder de inzendingen verloten we een aantal zwembroeken en uiteraard tickets voor de gewenste show! Wie weet loop jij deze zomer nog in een unieke Hedon zwembroek over de Wijthmenerplaya!


 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...