Optreden Boef verplaatst naar 25 januari

geplaatst op -

Het optreden van Boef op vrijdag 28 september wordt verplaatst naar vrijdag 25 januari. Reden voor de verplaatsing is het feit dat Boef zijn nieuwe album nog niet heeft afgerond en hij zijn nieuwe muziek wil presenteren tijdens de tour. Daarnaast gebruikt hij de extra tijd om de productie van zijn show naar een next level te tillen. Hij beloofd zijn fans een nieuw album in de komende maanden en een unieke experience bij zijn tour in januari.
 
Kun je niet op vrijdag 25 januari dan kun je uiteraard je ticket retourneren. Heb je je kaarten via onze website gekocht? Stuur dan even een mailtje naar tickets@hedon-zwolle.nl, dan wordt het bedrag zo snel mogelijk teruggestort op dezelfde rekening waarmee je destijds ook de tickets betaald hebt. Als je een kaartje gekocht hebt bij Plato dan kun je je ticket daar weer naartoe brengen.

Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...