Doppenactie ten behoeve van KNGF Geleidehonden weer groot succes!

geplaatst op -

Wist je dat plastic doppen geld waard zijn? Althans, wel voor KNGF Geleidehonden. Per kilo ontvangt KNGF Geleidehonden een vergoeding. Dat is de reden dat wij bij Hedon alle dopjes apart inzamelen en regelmatig naar het inzamelpunt brengen. Afgelopen weekend was het weer zo ver en gingen een aantal vrijwilligers (ook vrijwilliger worden?) van Hedon naar het inzamelpunt in Kampen om maar liefst 22 kilo aan doppen in te leveren.

Met een prachtige blikvanger, namelijk de Hedon brandweerwagen reden een aantal vrijwilligers naar Kampen om maar liefst 22 kilo aan plastic dopjes te overhandigen ten behoeve van KNGF Geleidehonden. Hedon wil iedereen die heeft meegeholpen met verzamelen ontzettend bedanken en uiteraard blijven we doorsparen!

 Meer informatie over deze actie is hier te vinden.


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...