Optreden Annihilator verplaatst naar 24 oktober 2019

geplaatst op -

In verband met het overlijden van Randy Rampage, voormalig lid van de band, is het optreden van Annihilator op donderdag 25 oktober uitgesteld. Randy Rampage zou tevens aanwezig zijn als Special Guest bij Annihilator in Hedon. Het optreden zal nu plaatsvinden op donderdag 24 oktober 2019. 
 
Kun je niet op de nieuwe datum dan kun je uiteraard je ticket retourneren. Heb je je kaarten via onze website gekocht? Stuur dan even een mailtje naar tickets@hedon-zwolle.nl, als je een kaartje gekocht hebt bij Plato dan kun je je ticket daar weer naartoe brengen. Kaarten retourneren kan tot maandag 26 november.
 

Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...