Inschrijving Poetry Circle geopend!

geplaatst op -

Heb jij passie voor schrijven en sta je graag op het podium? Ben jij tussen 15-25 jaar? Join the Circle!

 

In november start het nieuwe Poetry Circle seizoen in Zwolle! Een Poetry Circle is een collectief van jonge talenten (15 tot 25 jaar) die passie hebben voor schrijven en performen. Een jaar lang komen zij wekelijks bij elkaar om hun verhaal op papier en het podium te krijgen. Ze werken toe naar performances en treden op tijdens allerlei events en op uiteenlopende plekken. Zij worden begeleid door vaste coaches en krijgen gastworkshops aangeboden van stadsdichters, rappers, zangeressen, theatermakers en andere inspirerende artiesten.

Als lid van een Poetry Circle maak je deel uit van een landelijke spoken word community. Je zal meer dan eens in andere steden worden uitgenodigd en je eigen netwerk enorm uitbreiden.

 

Auditie

Om deel te kunnen nemen aan de Poetry Circle, moet je eerst auditie doen. De deadline voor inschrijven is 18 oktober. 

Poetry Circle 038 (Zwolle):
Di 6 november 19.30 uur @Hedon
Schrijf je hier in voor de auditie


 

Locaties, Data en Tijden

Binnen twee weken na de audities hoor je of je bent toegelaten tot de Poetry Circle. Je gaat vervolgens ten minste 20 trainingen volgen, verspreid over de maanden november-juni. De trainingen vinden plaats op een vaste avond in de week (met uitzondering van de herfstvakantie, kerstvakantie, voorjaarsvakantie, meivakantie en de feestdagen). Het definitieve schema krijg je toegestuurd zodra je bent toegelaten (dus na de audities).

Dinsdag 19.30 tot 21.30 (coach: Manu van Kersbergen)

 

LEEFTIJD

Het Poetry Circle traject is bedoeld voor talenten tussen 15 en 25 jaar oud. Als je net iets ouder bent, mag je je toch aanmelden. We stellen de grens niet keihard, maar zullen er in de eventuele auditie wel op letten dat het merendeel in de leeftijdsgroep 15-25 valt.

 

KOSTEN

De bijdrage die wordt gevraagd is 100 EUR. Je betaalt deze bijdrage pas als je bent toegelaten. Deelname aan de auditie is dus gratis.

Poetry Circle komt tot stand in samenwerking met Provincie Overijssel.


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...