Paceshifters 'Live In Concert 17' Screening

geplaatst op -

Het uitverkochte optreden van de PACESHIFTERS in Hedon december vorig jaar, is uitgebracht op CD & LP. Deze live record release gaan we vieren door donderdag 1 november gezamenlijk de complete show op groot scherm te kijken bij Jack’s Music Bar! 

Eerder deze maand brachten de mannen hun nieuwe album al op een ludieke wijze onder de aandacht door limited edition boxen persoonlijk per fiets te bezorgen bij hun fans, in samenwerking met het Zwolse bedrijf www.fietskoeriers.nl. Uiteraard zijn de mannen van de Paceshifters zelf ook aanwezig bij de screening om gezellig een biertje mee te drinken!

 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...