Ferocious Dog organiseert inzamelingsactie rondom hun concert in Hedon

geplaatst op -

Ferocious Dog is als band zeer begaan met het lot van minder bedeelden in de samenleving. Daarom houden zij tijdens al hun concerten altijd een zogenaamde Food Drop. Dit is een inzamelingsactie voor lokale voedselbanken of, ook in dit geval, lokale daklozen organisaties. Omdat Ferocious Dog ook van Nederland is gaan houden, willen zij deze traditie hier graag voortzetten. Bij dit concert in Zwolle vragen ze donaties voor lokale daklozen organisatie ‘De Herberg’. Rondom het optreden is er in de foyer van Hedon alle ruimte om de meegenomen artikelen in te leveren.

 

De Herberg heeft aangegeven dat ze vooral (en alleen) heel erg geholpen zijn met toiletartikelen, zoals scheermesjes, scheerschuim, tandpasta, tandenborstels, zeep, shampoo, deodorant, etc..  De band vraagt iedere bezoeker iets te doneren, al is het maar een tandenborstel of een stuk zeep. Geef wat je kunt missen. Het zou super gaaf zijn als we op deze manier laten zien dat we ook hier in Nederland hulp willen bieden aan onze medemens. Zet de traditie voort! 

Meer informatie over het optreden van Ferocious Dog in Hedon via deze link.

 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...